ALL INCLUSIVE ljeto na Braču! 2 dana/1 noćenje u Junior Suite-u, korištenje bazena, wellnessa, fitnessa, sportskih sadržaja... sve za 2 osobe po super cijeni u Gava Waterman Milna Resortu!

118 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 12 god.GRATIS! Budite među prvim gostima u novootvorenom naselju Waterman Milna Resort u Milni na otoku Braču. Ako ste u potrazi za opuštajućim odmorom sa svojom obitelji, Waterman Milna Resort pravi je izbor za Vas. Uživajte u buffet obrocima na terasi restorana uz nezaboravan pogled na more, opustite se na bazenu ili u welnessu, istražite skrovite uvale u blizini i zabavite se uz bogati animacijski program.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: 

• Neograničeno korištenje vanjskog i unutarnjeg bazena 
• neograničeno korištenje saune i fitnessa (unutarnji i vanjski) 
• korištenje sportskih sadržaja: streličarstvo, mini golf, boće, stolni tenis, šahovska ploča, višenamjenski teren za košarku, odbojku, tenis, rukomet, futsal, badminton 
• dječji sadržaji: dječji bazen, igralište, mini klub program 
• dnevna i večernja animacija za djecu i odrasle
• besplatan parking 
• besplatan WiFi 
• piće dobrodošlice 

ALL INCLUSIVE program hrane i pića: Doručak, ručak, večera, popodnevni kolač/čaj/točena kava, te domaća alkoholna i bezalkoholna pića s točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive baru 10:00 - 23:00h

GAVA WATERMAN MILNA  RESORT je novo naselje Waterman grupacije smješteno u prekrasnoj uvali Osibova blizu naselja Milna na otoku Braču. Idealna lokacija u borovoj šumi uz samo more u kombinaciji sa modernim sobama, te mnoštvom zabavnih sadržaja  pružiti će Vam nezaboravan odmor.

Waterman Milna Junior Suite 2+2: 
soba se sastoji od spavaćeg prostora sa bračnim/twin krevetom i otvorenog dnevnog prostora sa mogućnošću dva pomoćna ležaja. Sadržaji u sobi: telefon, Sat TV, kupatilo sa tušem,  sef (uz doplatu), individualno kontrolirani klima uređaj, mini frižider, balkon ili terasa.  Dječji krevetić (uz doplatu).

MILNA
Milna je povijesni gradić smješten na zapadnom dijelu otoka Brača. Okrenuta zalazu Sunca, zaštićena od jakih vjetrova i osvježavana ljetnim maestralom, Milna je umirujuće utočište za ljude i brodove. Milna je jedno od najskladnijih ‘malih mista’ baroknog urbanizma u Dalmaciji, oaza sredozemne kulture življenja, bogate pomorske, ribarske i vinogradarske prošlosti. 


Posebna atrakcija: Izlet brzim brodom (katamaranom) u Hvar, Korčulu, Mljet, Dubrovnik i Vis direktno iz Milne. Raspored možete provjeriti ovdje.

UZ DOPLATU: SPA masaže i tretmani, te ponuda vodenih sportova