[ZADAR] Mir, tišina, priroda, sklad čine savršen odmor u kampu! 3 dana/2 noćenja u mobilnim kućicama Aria u Kampu Zaton 4* za do 6 osoba, do čak 24.05.2017. i za samo 435 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[ADRIATIC KAMP NIN] Zaton Holiday Resort smješten je u neposrednoj blizini urbanih središta koja će svojom raznolikom ponudom zadovoljiti potrebu svih gostiju...Dovoljno daleko da čini oazu mira, a ipak dovoljno blizu za doživjeti živopisne večeri ovog dalmatinskog grada....Kupon je iskoristiv u periodu do 24.05.17.!

Resort se prostire na površini od 100 ha borove šume s vlastitom 1,5 km dugom pješčanom/ šljunčanom plažom. Na glavnoj šetnici naselja te uz samu plažu nalazi se niz restorana i barova s bogatom ponudom lokalnih i internacionalnih jela.

Posebna prednost Zatona je blizina i ponuda organiziranih izleta u prelijepe nacionalne parkove kao što su: Kornati, Plitvička jezera, Krka, Paklenica.

Dva bazena smještena uz plažu s veselim timom animatora ostat će čak i najmlađim gostima u najboljem sjećanju. Bogatom večernjem programu Zatona gotovo je nemoguće odoljeti. Zaton Holiday Resort smješten je u neposrednoj blizini urbanih središta koja će svojom raznolikom ponudom zadovoljiti potrebu gostiju za kulturnim događanjima te dodatnim uslugama koje nisu dostupne u naselju.