LJETO U CENTRU PAGA! 4 noćenja na bazi polupansiona za dvoje u Hotelu Meridijan, smještan samo par metara od plaže, u razdoblju od 03.06.17. do 09.09.17. već od 1879 kuna!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Špiza sezone u Hotelu MERIDIJAN! Hotel je smješten pokraj stare gradske jezgre grada Paga i samo par metara od prekrasne plaže!

Hotel MERIDIJAN sa svojih 45 udobnih, klimatiziranih, dvokrevetnih soba, vanjskim bazenom i prekrasnom plažom ispred hotela, idealan je za ugodan odmor, kako ljeti, tako i u zimskim mjesecima. Uspješno objedinjuje srdačan doček i efikasnu uslugu. 


Hotel MERIDIJAN smješten je u mirnom predjelu grada Paga, a ipak samo par minuta od povijesne jezgre grada. Restorani u gradu nude bogat asortiman gastronomskih specijaliteta, uključujući poznati paški sir i mladu otočnu janjetinu, koji će samo povećati vaš doživljaj ovog veličanstvenog otoka, dobro znanog po zanimljivom mjesečevom krajoliku. Doživljaje upotpunite razgledom stare gradske jezgre, u kojoj ćete naći jedinstven suvenir - ručno šivanu pašku čipku, koja je jedan od simbola grada Paga.


Hotel nudi gostima: hotelski parking i podzemnu garažu, 24-satno otvorenu recepciju, sobe za nepušače, restoran, aperitiv bar, mjenjačnicu, bankomat, sobu za sastanke, dizalo, prodaju tiska, najam bicikala, uslugu pranja rublja, uslugu slanja telefaksa i fotokopiranja, sef u svakoj sobi te vanjski bazen. Također nudimo uslugu organizacije jednodnevnih izleta.