Ne propustite FISCHERFEST i smjestite se u apartmanima OLIVARI za 2 do 6 osoba u Malinskoj na Krku! Besplatan parking, gratis prijava, zabavni program, uključena posteljina i ručnici, već od 629 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite i bogatu gastronomsku ponudu ugostitelja i pridružite se događaju FISCHERFEST 19.05.2017. koji se održava u luci u Malinskoj s početkom u 17.30 sati. Ribarska fešta vrijedna gastronomskih ribljih specijaliteta Vam pruža i zabavan program uz grupu INSULA i KUD Balun iz Vodnjana.

Turistička agencija Olivari Vam daje priliku da provedete zanimljive vikende uz more i prirodu u prekrasnoj Malinskoj i Dobrinju na otoku Krku. Prostrani i ugodni apartmani iz ponude agencije Olivari su smješteni na zlatnom otoku Krku, u mjestu Malinska i mjestu Dobrinj, u šumovitom zaljevu zbog kojega mjesto odiše prirodnim ljepotama i ugodnom klimom. 



Apartmani su kompletno namješteni kuhinjom, blagovaonicom, dnevnim boravkom, spavaćim sobama, kupaonicom te  balkonima/terasama. 
Iskoristite  i bogatu gastronomsku ponudu ugostitelja  i pridružite se događaju 


FISCHERFEST 19.05.2017. koji se održava u luci u Malinskoj s početkom u 17.30 sati. Ribarska fešta vrijedna gastronomskih ribljih specijaliteta Vam pruža i zabavan program uz grupu INSULA i KUD Balun iz Vodnjana.