[CIJELA HRVATSKA] Posebna ponuda FIGURELLINE PREHRANE ZA LJETO! Individualni osobni ljetni plan prehrane za žene i muškarce svih dobnih skupina za samo 299 kuna!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sve klijentice uz kupnju posebne ponude ljetne prehrane dobivaju besplatnu analizu tijela i 50% popusta na INTENZIVNI LJETNI PROGRAM FIGURELLA!

Intezivan ljetni program Figurella se sastoji od: 15 tretmana vježbanja u kupoli + 15 tretmana ozonom = 30 tretmana

Figurella je internacionalna metoda mršavljenja i oblikovanja tijela, napravljena i prilagođena isključivo ženama kako bi im pomogla eliminirati višak centimetara sa kritičnih dijelova tijela i regulirati tjelesnu težinu. Metoda je u potpunosti prirodna, te se temelji na pravilnoj i uravnoteženoj prehrani i ciljanoj fizičkoj aktivnosti. 

U samo dva sata tjedno pružite svom tijelu ljepotu, zdravlje i vitkost. 

Figurella izrađuje za Vas osobni plan prehrane za ljeto. Uz pomoć Figurelline prehrane riješite se suvišnih kilograma, poboljšajte svoje zdravstveno stanje i pripremi tijelo za ljeto! 

Kada dovedemo kilograme u pitanje, većina nas ipak smatra da se ne hrani „loše“, čak i kada svjesno unosimo višak kalorija tijekom dana. 

Naravno postoje dobre i loše kalorije. Dobre kalorije, kao što su povrće, riba, bijelo meso i žitarice, trebali bi unositi češće, dok bi loše kalorije, poput jednostavnih šećera i masnoća, trebali izbjegavati. Upravo zbog toga potrebno je naučiti kako ispravno odabrati namirnice, ali isto tako odrediti i njihovu količinu i vrijeme uzimanja. 

Ove godine samo za Vas Figurella priprema ljetni plan prehrane pomoću kojeg ćete izgubiti kilograme, poboljšati svoje zdravstveno stanje i promjeniti stil života za stolom. 

Uz Figurellu naučite kako se pravilno hraniti i poklonite svome tijelu zdravlje.

Prehrana je izrađena pod stručnim vodstvom nutricionista i prilagođena je svakom klijentu ponaosobce. 

Individualni osobni ljetni plan prehrane namjenjen je ženama i muškarcima svih dobnih skupina, te djeci od 15 godina starosti te osobama koje imaju i određeni zdravstveni problem.

Uz osobni plan prehrane poboljšajte svoje zdravstveno stanje, skinite višak kilograma i pripremite svoje tijelo za ljeto. 

Kako bi plan prehrane bio što detaljniji ispunite navedeni upitnik, odaberite namirnice koje vam odgovaraju, a Figurella će Vam napraviti individualnu prehranu.