Vrijeme je za Opatiju!!! Uživajte 3 dana u Remisens Hotelu Admiral 4* uz 2 noćenja sa bogatim Polupansionom u sobama s pogledom na more+balkonom...za 2 osobe super povoljno! Kuponi se mogu spajati!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte 3 dana u romantičnoj Opatiji uz vino dobrodošlice u sobi + košaricu voća tijekom boravka, sve za dvije osobe super povoljno! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 13.06.17. Isključeni termini su 15.-17.05.17.; 20.-26.05.17.; 03.06.17. i 09.06.17.!

Smješten na nekoliko koraka od centra Opatije, Remisens Hotel Admiral 4* nalazi se na samoj obali mora iznad obalnog šetališta Lungomare. Kao jedini hotel u Opatiji s vlastitom marinom, Remisens Hotel Admiral 4* idealan je za nautičare koji traže smještaj kategorije četiri zvjezdice. Vanjska arhitektura daje hotelu moderan izgled, a interijer mu je svijetao i prostran. Hotel nudi obilje izvrsnih sadržaja. SPA zona obuhvaća unutarnji bazen, whirlpoole, saune i fitness centar.

OPREMLJENOST SOBA

klima uređaj,

sef u sobi,

kabelska TV,

telefon - direktno biranje,

mini bar,

sušilo za kosu,

utičnica 220V,

radni stol,

ogrtač za kupanje (na upit),

internet priključak (uključen u cijenu),

dječji krevet (mogućnost najma).

Remisens Hotel Admiral 4*– Opatija: kongresni hotel idealan za poslovne ljude, nautičare i sve ljubitelje dobrog odmora!