Proljeće je ljepše na Festivalu narcisa! Autoturist-Park vodi Vas na 1-dnevni izlet na FESTIVAL NARCISA - BAD AUSSEE, 28.05.2017., uz prijevoz po super cijeni od 245 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite popularni FESTIVAL NARCISA koji se već više od 50 godina održava u austrijskom gradiću Bad Ausseeu! Vrhunac festivala je šarena cvjetna povorka izrađenih od narcisa i drugih vrsta cvijeća!

Program putovanja:

Polazak iz Zagreba u 5:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva.  Ugodno putovanje preko Slovenije i Austrije do mjesta Bad Ausseea. 


Bad Aussee je poznat kao zemljopisno središte Austrije, ali i kao mjesto već tradicionalnog FESTIVALA NARCISA! Po dolasku uživanje u povorci mještana i gostiju u nošnjama, a zatim i u  Paradi automobila – povorci automobila  koji su ukrašeni skulpturama napravljenim od narcisa. Povorka ide kroz mjesto prema Altausseeu. 


Slobodno vrijeme za ručak u nekom od restorana ili domaćinstava. U poslijepodnevnim satima uživanje u brodskom korzu – skulpturama napravljenim od narcisa, ali  ovaj put na čamcima. Oko 18:00 sati polazak prema Zagrebu. S kraćim pauzama radi odmora, dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.