Odmor u Središnjoj Dalmaciji! Uživajte u malom mjestu Krilo Jesenice, nedaleko Splita, uz smještaj u Hotelu Krilo! 5 ili 7 noćenja s polupansionom za 2 osobe i već od 1865 kn!!!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ukoliko ste krenuli na put prema Makarskoj, Međugorju ili Dubrovniku...zastanite čas i oduševite se prelijepim malenim mjestom Krilo Jesenice, 14km južno od Splita! Kuponi se mogu spajati pa možete kupiti više kupona!

Hotel Krilo je miran obiteljski hotel koji se nalazi u Krilu Jesenice. Hotel raspolaže s 3 jednokrevetne sobe, sa 5 dvokrevetnih i 9 trokrevetnih soba, s pogledom na more i privatnim a la carte restoranom.

Nalazi se na samoj plaži, u centru malog dalmatinskog mjesta Krilo Jesenice, 14 km južno od Splita. To je idealno mjesto za obiteljski odmor, mlađe i starije parove koji žele miran odmor. Također je idealan ako trebate kratku pauzu na putovanju prema Makarskoj, Međugorju ili Dubrovniku.

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na e-mail: info@hotelkrilo.com ili na br.tel.:091 722 3701, te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.