[ZAGREB] Opustite se u sigurnim rukama!!! Uz Eterico obrt za masažu i njegu tijela - medicinska masaža tijela u trajanju 60 min za samo 79 kn! Rok iskoristivosti kupona je do 30.06.'17.!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rješite se svakodnevnih bolova i napetosti, izbacite stres i svu negativnu energiju i prepustite se sigurnim rukama osoblja Eterica iz Zagreba te uživajte u vrhunskoj medicinskoj masaži uz čak 50% popusta!

Ponuda uključuje: Eterico obrt za masažu i njegu tijela - medicinska masaža tijela u trajanju 60 min za 79 kn!


Obavezna rezervacija termina na br.tel.: 091 284 7302, 2-3 dana ranije, uz KOD i ID kupona po primitku.

   

  Masaža opušta i podiže raspoloženje. Potiče lučenje serotonina-hormona sreće, njeguje i revitalizira kožu. Posebno se preporuča osobama koje su pod stresom i koje se osjećaju izmoreno i iscrpljeno. Nakon opuštajuće masaže preplavljuju nas osjećaji neizmjerne sreće i zadovoljstva.


Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.


Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a Vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!


Posjetite naš facebook.