Dovedite se u TOP formu prije ljeta! Paket od 10 tretmana mršavljenja u Eterico obrtu za masažu i njegu tijela u Zagrebu za samo 299 kn! Kupon je iskoristiv do 30.06.2017.!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smršavjeti bez puno muke? I to je moguće s današnjim paketom tretmana Eterico obrta za masažu i njegu tijela! Osim što će Vam ovi tretmani pomoći da skinete kilograme, oni će snažno djelovati i za smanjivanje celulita! Pa, krenimo na posao!


MASAŽA

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a Vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno. 

Mnogi liječnici od davnina preporučuju masažu kao terapijsku metodu. Počevši od Hipokrata, Galena ili Celsusa koji u svojim djelima govore o pozitivnim učincima na ljudsko tijelo uporabom masaže ili trljanja, kako ju u to vrijeme nazivaju.


Anticelulitna masaža

Celulita se nikada ne možete definitivno riješiti, ali ga možete držati pod kontrolom, na primjer anticelulitnom masažom koja, osim što Vam pomaže u borbi protiv celulita, vraća čvrstoću i sjaj Vašoj koži te poboljšava cirkulaciju. 


Aparaturna mikrostruja (limfna drenaža, lifting, tonus masaža) - niskofrekventnim strujama djeluje se na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru.


ELEKTROSTIMULACIJA UZ TERAPIJU MIKRO STRUJOM

Poznat pod nazivom  'pasivna gimnastika', ovaj je tretman pogodan za sve dijelove tijela, za ponovno dobivanje ravnog trbuha, dignute stražnjice te uskog struka. Idealan je za otklanjanje celulita te ima izvrstan učinak zatezanja, koža je svilenkastija i glatka. Poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma, a također povećava prisutnost kisika i hranjivih tvari koje regeneriraju kožu. Oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu. 

Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 7-8 sati naporne vježbe, a sve to bez umora i popratne boli u mišićima.

Ima terapijski učinak jer ublažava akutne i kronične bolove.