[PODGORA] Početak ljeta i morsko uživanje na makarskoj rivijeri uz 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi s balkonom pogled more u Hotelu PODGORKA sa uslugom polupansiona za 2 osobe, samo 899kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Podgorka nalazi se u samom centru prekrasnog mediteranskog mjesta Podgora uz gradsku šetnicu te šljunčanu plažu. Idealan je za sve koji na odmoru žele doživjeti autentičnu atmosferu mediteranskog mjesta te obitelji s djecom!

Uživajte u čarima ljeta i predivnoj šljunčanoj plaži Hotel Podgorka koji nalazi se u samom centru prekrasnog mediteranskog mjesta Podgora. Hotel se nalazi na pješačkoj zoni i uz samu plažu.

Podgora

Između moćnog Biokova i dubine plavoga mora, smjestila se Podgora. Malo dalmatinsko mjesto čija je ljepota sazdana u bogatsvu tradicije i jednostavnosti podgorskog načina života. Podgora je sazdana od svojih suprotnosti – mora i planine, visine i dubine, bezvremenskog i trenutnog. Promatrajući planinu, u nama kao da se budi osjećaj poniznosti koji nas uvodi u ono zaista bitno u životu.

Moru je Podgora oduvijek i bila okrenuta. Neraskidiva je to veza. Na njegovoj površini preslikava se nada ovdašnjeg naroda u bolje sutra jer mu je baš more omogućilo da se prehrani. Ne čudi stoga da su pomorska i ribarska tradicija u krvi Podgorana. Srž Podgore, kakvu je danas poznajemo, razvijala se upravo oko gradske luke koja i danas obiluje ribarskim brodovima. Bogatoj pomorskoj povijesti svjedoči i spomenik Galebova krila koji se izdiže iznad samog mjesta.