LOVE MEDORA SUMMER PARTY 22.-26.06.'17! 3 polupansiona u hotelu Podgorka, soba s balkonom i pogledom more, ulaznice za Love Medora Summer Party feat. David Morales, sve za 2 osobe po super cijeni!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Podijeli ljubav, osjeti ljetne ritmove, i vidimo se u Podgori! Zaokružite 24.06. na svom kalendaru- na Love Medora Summer Beach Party dovodimo Davida Moralesa!

Ljeto stiže; preplanula koža, hladna pića, (pre)kratke noći za isprobati sve plesne korake uz ritmove glasne muzike.

Medora Auri dovodi jednog od najboljih DJ'a današnjice- Davida Moralesa na najljepšu plažu Makarske Rivijere i daje vam savršeni izgovor da navučete svoje plesne cipelice!

Zato, zaokružite 24.06. i pridružite nam se na najboljem partiju ljeta!
Hotel Podgorka nalazi se u samom centru prekrasnog mediteranskog mjesta Podgora uz gradsku šetnicu te šljunčanu plažu.  Idealan je za sve koji na odmoru žele doživjeti autentičnu atmosferu mediteranskog mjesta.

Podgora

Između moćnog Biokova i dubine plavoga mora, smjestila se Podgora. Malo dalmatinsko mjesto čija je ljepota sazdana u bogatsvu tradicije i jednostavnosti podgorskog načina života. Podgora je sazdana od svojih suprotnosti – mora i planine, visine i dubine, bezvremenskog i trenutnog. Promatrajući planinu, u nama kao da se budi osjećaj poniznosti koji nas uvodi u ono zaista bitno u životu.

Moru je Podgora oduvijek i bila okrenuta. Neraskidiva je to veza. Na njegovoj površini preslikava se nada ovdašnjeg naroda u bolje sutra jer mu je baš more omogućilo da se prehrani. Ne čudi stoga da su pomorska i ribarska tradicija u krvi Podgorana. Srž Podgore, kakvu je danas poznajemo, razvijala se upravo oko gradske luke koja i danas obiluje ribarskim brodovima. Bogatoj pomorskoj povijesti svjedoči i spomenik Galebova krila koji se izdiže iznad samog mjesta.