[POSEBNA POGODNOST] 4 noći po cijeni 3 noći!!! Samo 112 kn po osobi za jednu noć (4 osobe u Family sobi)!!! Kupci kupona imaju pravo na korištenje velikog zatvorenog bazena s morskom vodom i vrućim jacuzzijem i terena za mali nogomet i tenis...

Posebna pogodnost 4=3 koristi se na način da se kupi bilo koji paket za željeni smještaj i nakon toga se pošalje rezervacija putem e-maila u kojem se navede da se želi koristiti paket uz pogodnost za 4 noćenja. 

Prilikom boravka u hotelu nadoplatit će se još 1 noćenje po redovnoj cijeni hotela te će se 4.noćenje pritom dobiti GRATIS!!!

SMJEŠTAJ:

Hotel Standard Room - za 2 odrasle osobe (i dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju uz doplatu): predsoblje, soba, lođa; kupaonica s kadom, pomoćni ležaj (80x140 cm) - na upit; satelitska TV (LCD); internet (Broadband Wi-Fi); klimatizirano.

Hotel Superior Room - za 2 ili 3 odrasle osobe (i 1 osobu na pomoćnom ležaju uz doplatu): predsoblje, soba, lođa/balkon; kupaonica s kadom; pomoćni ležaj (80x180 cm) - na upit; konvertibilni krevet/kauč; satelitska TV (LCD); internet (Broadband Wi-Fi); klimatizirano (grijanje i hlađenje); pogled s balkona prema moru - bočno.

Hotel Family Room - za 3 ili 4 odrasle osobe (i 1 osobu na pomoćnom ležaju uz doplatu): predsoblje, dvije sobe, lođa/balkon; kupaonica s kadom, pomoćni ležaj (80x180 cm) - na upit; satelitska TV (LCD), u jednoj sobi; internet (Broadband Wi-Fi); klimatizirano (grijanje i hlađenje); pogled s balkona prema moru – bočno (dio soba).

 

Duga Uvala

Duga Uvala se nalazi na istočnoj obali Istre, u općini Marčana. Do Duge Uvale dolazi se novoobnovljenom cestom iz Marčane (ili Prodola, preko Krnice). Udaljenost do Pule je 25 kilometara.

Lokacija je, dakle, na dohvat ruke do raznovrsnih kulturnih, gastronomskih i zabavnih sadržaja u Istri, ali istovremeno izolirana od prometnih gužvi i stresa urbanih središta. Lokaciju jedinstvenom čini čisto more koje je sljubljeno s gustom mediteranskom florom i bogatom faunom.

Raznolike prirodne plaže: od oblutaka (prikladnih za obitelji s djecom) do jedinstvenih kamenih ploča, koje na rtu Punta blago ulaze u more. Plaže duž Duge Uvale povezuje uređena šetnica, koja je noću osvijetljena.

Resort nudi raznovrsnu ponudu rekreativnih, sportskih i zabavnih sadržaja. Ljubiteljima aktivnog odmora i sportašima-rekreativcima nudi se tenis, košarka, mini golf, trčanje...Neograničeno korištenje bazena uključeno je u cijenu!

Hotelski restoran, pak, nudi bogat buffet doručak, ručak i večeru. U Resortu u najvećoj mogućoj mjeri koristimo namirnice lokalnih proizvođača. Sami uzgajamo autohtono začinsko bilje. 

Hotel Duga Uvala sagrađen je 1991. godine, po projektu akademika Mutnjakovića. Jedinstven, raskošan stil obiluje detaljima i ukrasima od drva i kamena. Sobe su klimatizirane, imaju balkon i kupaonicu s kadom. Gosti se mogu zabaviti gledanjem televizijskih programa (SAT) i surfanjem internetom. Pristup internetu je besplatan.

Resort je osmišljen za obitelji s djecom i mlade, a nudi uvjete za ispunjen odmor i osobama treće životne dobi. Dobrodošli su i kućni ljubimci (uz najavu).