Kamp Brioni iz kojega se pruža prekrasan pogled na Nacionalni park Brijuni smješten je u borovoj šumi, nedaleko živog središta Pule i idealno je mjesto za odmor grupa mladih!

Smjestiti se možete na prostranim parcelama, u moderno opremljenim mobilnim kućicama ili u hostelu za mlade. Sadržaji poput ronilačkog centra, bara na plaži i mogućnosti rezervacije polupansiona ili punog pansiona za goste hostela, samo su neke od dodatnih usluga koje ovaj kamp nudi.

Pronađite idealno mjesto za sebe na šljunčanoj i stjenovitoj plaži kampa Brioni dugačkoj 1500 m. Uživajte u čistom moru i pogledu na 14 bajkovitih otoka i otočića brijunskog arhipelaga.

Mobilne kućice u prekrasnom okruženju

Za sve one koji žele dodatnu udobnost i privatnost u kampu Brioni nudimo i smještaj u mobilnim kućicama. Mobilne kućice Superior pružit će vam sve potrebno da biste se osjećali kao kod kuće. Ove prostrane mobilne kućice nalaze se u hladovini mediteranskog zelenila ili neposredno uz more, a njihove natkrivene terase idealna su mjesta za uživanje u tom prekrasnom okruženju.