[LIPANJ U RAPCU] 3 dana uz 2 noćenja u standard sobi Hotela Marina, buffet doručak i večera, besplatan parking i WI-FI na recepciji, sve za 2 osobe već od 716 kuna!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Gotovo uz samu šljunkovitu plažu, u zelenim mediteranskim vizurama i neposrednoj blizini grada Rapca, očekuje vas pristupačni Hotel Marina! Kupon vrijedi isključivo za termin do 02.06.17. i od 04.06.17. do 16.06.17.!

Prozračne sobe s pogledom na more ili šumu, opuštanje na vanjskom bazenu s morskom vodom okruženom borovima, kušanje delicija u bife restoranu te večernja zabava u disco clubu ili barovima na plaži, odmor u dvoje ili s obitelji prirodno pretvaraju u malu čaroliju. Užitak svakako nadopunite posjetom povijesnom gradu Labinu.

Živahni barovi i noćni život Rapca na nekoliko koraka od hotela, ljubazno osoblje i pristupačna cijena smještaja opravdat će vaš pametan izbor odmora u hotelu Marina.

Plaže i bazeni u hotelu Marina
Na samo pedesetak metara od Hotela Marina vije se Plava zastava čistoće mora i obale na šljunkovito-stjenovitoj plaži opremljenoj tuševima, kabinama, ležaljkama i suncobranima te prirodnom hladovinom borova i nudi pedaline i sandoline. Vanjski bazen s morskom vodom, ležaljkama, suncobranima i barom - kao stvoren je za vaše opuštanje.

Iskoristite kvalitetnu ponudu sportskih i zabavnih sadržaja u hotelu Marina i u njegovoj neposrednoj blizini - od aqua aerobika, jutarnje tjelovježbe i zabavnih sportskih turnira do istraživanja Rapca na unajmljenom biciklu, škole tenisa i ronjenja.