NOVO NA TRŽIŠTU!!! Pobrinite se za svoje zdravlje! KRISTALODISK - CRYSTAL POWER ENERGIZER - proizvod za zaštitu od štetnog geopatogenog zračenja za samo 320kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

KRISTALODISK pruža zaštitu od štetnih geopatogenih-zračenja uz terapijsko iscjeliteljski učinak na tijelo, tako da je dobro nositi ga i u svrhu poboljšanja cjelokupnog zdravstvenog stanja! Kupon je iskoristiv do 31.08.17.


Novost na tržištu je KRISTALODISK koji za razliku od KRISTALOTERAPIJSKE PODLOGE koju koristite na svome krevetu, služi za stalnu dnevnu upotrebu. Nosi se ispod odjeće i nevidljiv je. KRISTALODISK također može nadomijestiti podlogu za krevet jer sa njime možete i spavati. Također, njega nosite dok sjedite u automobilu ili u Vašem uredu, te se s njime normalno krećete i obavljate svakodnevne poslove.

KRISTALODISK za razliku od raznih drugih proizvoda sa magnetima nema nikakvih nuspojava i svi ga mogu trajno koristiti bez obzira da li imaju ugrađen srčani stimulator, visoki ili niski tlak te niz drugih zdravstvenih smetnji koje su prepreka korištenju magneta.

Poboljšanje niza zdravstvenih stanja dokazano je raznim ispitivanjima te dugogodišnjom upotrebom kristalno mineralne smjese i u drugim proizvodima koji su na tržištu više od 10 godina, a odnose se prvenstveno na kristaloterapijske podloge za krevet, nadmadrace i madrace te jastuke.

Stražnji dio KRISTALODISKA se proteže uz Vašu kralježnicu, a prednji dio ide preko srčane čakre do solar pleksusa.

Kristalodisk u svojih 9 džepova (5 sa stražnje strane i 4 sa prednje strane) sadrži posebnu kristaloterapijsku smjesu (KMS) koja se vibracijski (atomi i molekule u kristalnoj rešetki vibriraju) sinkronizira sa vibracijama Vaših stanica i unutarnjih organa te unosi u Vaše energetsko polje dodatnu snagu i zaštitu, što posljedično poboljšava Vaše zdravstveno stanje te Vas štiti od vanjskih negativnih utjecaja kojima tokom dana i noći možete biti izloženi i koji Vas iscrpljuju odnosno oduzimaju energiju Vašim stanicama i organima a to su prvenstveno radiestezijska zračenja koja mogu biti prisutna na mjestima Vašeg dužeg ili kraćeg boravka (mjesto spavanja, radno mjesto, dnevni boravak u kojem provodite vrijeme gledajući TV i tome slično).

U radiestezijska zračenja spada zračenje podzemnog vodenog toka, zatim Hartmannova i Curryeva mreža te tehnička zračenja. Negativno djelovanje tih zračenja na Vaš organizam prikazano je u tabeli ovdje.

Od svega toga Vas KRISTALODISK zaštićuje, no on ima i terapijsko iscjeliteljski učinak na Vaše tijelo tako da je dobro nositi ga i u svrhu poboljšanja Vašeg zdravstvenog stanja.

Što je najbolje, ne morate se brinuti o djelovanju, čišćenju i mentalnom programiranju kristalno mineralne smjese jer je to sve već napravljeno za Vas i trajno se nalazi u stanju pozitivne povišene energije.

Ova smjesa odgovarajućih kristala i minerala (KMS) ima znatno bolje djelovanje nego svaki kristal sam pojedinačno, a način na koji su oni obrađeni, programirani i trajno dalje održavani je neusporedivo bolji od klasičnog djelovanja i čišćenja kristala kako je to opisano u literaturi te kako se uči na tečajevima. 

KMS smjesa je višestruko testirana - na ljudima, biljkama i životinjama i to u sklopu raznih gotovih proizvoda (kristaloterapijske podloge za krevet). Više o pojedinačnom djelovanju pojedinih kristala iz smjese i raznim testiranjima možete pročitati na linku: KRISTALOTERAPIJSKA PODLOGA.

KRISTALODISK možete po potrebi stalno nositi jer on zamjenjuje nekoliko proizvoda različite namjene koje biste da ih pojedinačno negdje kupujete skupo platili. KRISTALODISK možete koristiti umjesto podloge za uredski stolac, umjesto podloge za stolac u autu, a možete i spavati sa njime te time zamjenjuje i podlogu za krevet.

Uz sve to omogućuje Vam ono što ne nudi niti jedan zaštitni proizvod, a to je stalna upotreba i zaštita dok hodate, trčite, bavite se sportom i tome slično. U slučaju da se bavite bilo kojom sportskom aktivnošću koja zahtjeva Vaše povećane fizičke napore, osjetiti ćete da sada sve možete više, bolje, jače, brže i preciznije, a Vaše uobičajne dnevne fizičke aktivnosti ćete sada obavljati puno lakše i brže oslobođeni raznih kroničnih bolova i smetnji ako ste ih prije imali.

Detaljna uputstva o djelovanju proizvoda i kristalima koji se nalaze u smjesi dobivate u kutiji sa proizvodom.