Luuuudi lipanj na Zrću!!! Uživajte 3, 6 ili 8 dana u Novalji uz party na "hrvatskoj Ibizi", welcome drink i brošuru s popustima uz 2, 5 ili 7 noćenja u apartmanu za 2-4 osobe već od 409kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svim kupcima kupona u cijenu je uključena i brošura sa brojnim popustima kod Partnera u Novalji (restorani, izleti, najam skutera...)! Kuponi se mogu spajati i iskoristiti u periodu 26.05.-01.07.2017.!

SMJEŠTAJ:

4-krevetni apartman ima spavaću sobu s bračnim krevetom, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje i kuhinjom. Svaki apartman ima vlastitu kupaonicu s wc-om i terasu ili balkon.

Zabava na Zrću

Zrće je jedna od najljepših novaljskih, ali i hrvatskih plaža. Šljunčana plaža bijelih oblutaka smještena je na sjeveroistočnom dijelu otoka Paga u uvali Zrće, udaljena od Novalje 2 km. Okružena je borovom šumom i velikim parkiralištem. U špici sezone na plažu može stati i do nekoliko tisuća kupača.

Na samoj plaži možete se uključiti u rekreacijske i zabavne sadržaje kao što su: odbojka na pijesku, skuteri na vodi, sky lift, spuštanje toboganom... Možete unajmiti plovilo, ležaljke, suncobrane i uživati u ugostiteljskoj ponudi.


Plaža Zrće je fenomen hrvatskog turizma, hrvatska Ibiza, gdje zabava traje 24 sata. Najpopularniji klubovi za nezaboravnu zabavu su Aquarius, Papaya i Kalypso.

Zrće je tijekom sezone s Novaljom povezano gradskom autobusnom linijom koja vozi svakih 30 minuta.

Jeste li znali?

Veliki broj mladih turista iz cijelog svijeta dolazi u Novalju radi 24-satnih programa na našoj najvećoj plaži Zrće.