[ČAKOVEC] Napokon super ponuda mršavljenja i u Čakovcu! Donosimo Vam paket mršavljenja od čak 11 tretmana u Salonu ljepote Esensa za samo 499 kn! U cijenu su uključena 3 dolaska!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dovedite se u TIP TOP formu do ljeta! Uz 3 tretmana radiofrekvencije tijela (stražnjica/trbuh ili noge), 3 body wrappa, 3 termodeke + GRATIS 1x RADIOFREKVENCIJA LICA i 1x PEELING TIJELA!!! Kupon je iskoristiv do 01.07.2017.!


RADIOFREKVENCIJA je jedna od najboljih nekirurških metoda pomoću koje zatežemo kožu, vršimo pomlađivanje, vidno smanjenje bora i popravljanje same strukture kože.

Radiofrekvencija je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Uspješno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage, uklanja strije i akne te se njome uspješno izvodi i nekirurški lifting lica, vrata i dekoltea kao i zatezanje grudi.


TERMODEKA

Duboka detoksikacija tijela koja eliminira sve otrove koji ometaju opće zdravlje, a koji se svakodnevno nakupljaju u našem tijelu. Kompletan tretman detoksikacije tijela koji snažno stimulira cijeli organizam na intenzivnu detoksikaciju zbog čega se svakako preporučuje u rano proljeće ili kasno u jesen kao i prije početka anticelulitnih programa.


Body Wrapping

U anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela "Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi.

Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje vrlo uspješno tretiramo su trbuh, bokovi, butine i stražnjica. Za najbolje rezultate ovu metodu uvijek radimo u kombinaciji s termo dekom.


REDOSLIJED IZVOĐENJA TRETMANA:

Ponuda se iskorištava u 3 dolazaka a redoslijed tretmana je da se prvo izvodi radiofrekvencija pojedinog dijela tijela u trajanju od 1h i 30min, zatim slijedi zamatanje u termodeku u trajanju od 30min. Kombiniraju se različiti preparati.