[INTEGRAL ZAGREB] ČUDESAN GARDALAND i SAFARI PARK!!! 10.-11.06.2017. uz prijevoz, smještaj na bazi polupansiona (doručak i večera) u hotelu 3*, pratitelja putovanja...za samo 549 kn/osobi!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu! Moguć polazak i iz Karlovca i Rijeke uz prethodnu najavu u agenciji!

PROGRAM PUTOVANJA: 

1. dan

Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika), uz kraća zaustavljanje na putu radi odmora. Po dolasku u PARCO NATURA VIVA, u okolici Verone, slijedi vožnja autobusom po Safari parku, u kojem životinje slobodno šeću, te šetnja zoološkim vrtom i Parkom dinosaura, s maketama u prirodnoj veličini. Tokom posjeta vidjet ćete zebre, žirafe, nosoroge, lavove, tigrove, čimpanze, vukove i mnoge druge životinje. Slijedi vožnja do hotela. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.

2. dan

Doručak. Odjava iz hotela i vožnja do zabavnog parka GARDALAND. Gardaland je smješten u mjestu Castelnuovo del Garda, na samoj obali jezera Garda, i jedan je od najpopularnijih zabavnih parkova u Europi. Park je podijeljen na tri cjeline, od kojih su svakako najposjećenije adrenalinske atrakcije i predviđene su za najhrabrije: SHAMAN (novo u 2017.), OBLIVION – THE BLACK HOLE, BLUE TORNADO, RAPTOR, MAGIC MOUNTAIN, SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE.

 Slijede avanturističke atrakcije, inspirirane pričama iz raznih dijelova svijeta i predviđene su za obiteljsku zabavu s manjom dozom adrenalina: COLORADO BOAT – FUGA DA ATLANTIDE – JUNGLE RAPIDS – RAMZES – MAMUT. Većina ovih atrakcije je na vodi i dobro je ponijeti rezervnu odjeću. I na kraju tu je Kraljevstvo fantazije s atrakcijama namijenjenima mlađoj djeci: KUNG FU PANDA AKADEMIJA - TRANSGARDALAND EXPRESS – 4D KINO – MAGIC VILLAGE – GARDEN CATERPILLAR. 

Predlažemo i posjet SEA LIFE akvariju, s jedinstvenim doživljajem morskog svijeta i podmorja. Odlazak iz Gardalanda u 18:00 sati. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.