VRUĆ SRPANJ U VODICAMA!!! 8 dana/7 noćenja u 1/2 sobi FLORA & MADERA u kompleksu Hotela IMPERIAL, tik do plaže, period od 01.-29.07.17.- za 2 osobe i za SAMO 2849kn! 1 dijete GRATIS!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte ljeto u Vodicama! Flora&Madera skrivene su u borovini tek 10 minuta ugodne šetnje do centra Vodica.....Dođite i doživite ljepotu ovog predivnog malog mjestašca...Prije kupnje kupona birajte između 4 željena termina boravka!

FLORA & MADERA Vodice

Skrivene u borovini u Vodicama na samoj plaži Imperial, samo su 10 minuta ugodne šetnje udaljene od centra Vodica. 

Za Vas smo ovoga ljeta pripremili više različitih ponuda smještaja u Rivijera Hotelima & Kampovima. Sve ponude pogledajte na linku ovdje.

Sve su sobe dvokrevetne, s balkonima.

Kupaonica, satelitska televizija i telefon.

Beach Bar Imperial i restoran Vam je na raspolaganju ispred hotela, a plaža Imperial vrvi od premnoštvo raznih sadržaja za super ljetnu zabavu i relaksaciju!

Ovo ljeto nudi fenomenalnu zabavu na samoj plaži uz mnoštvo ludih sadržaja, posjetite nas i uz nas zaboravite na sve brige i probleme ;)

Upoznajte Vodice

Vodice su veoma živahno mjesto, poznato po raznolikoj turističkoj ponudi i bogatom noćnom životu. Tu su prostrane plaže s bogatim sportsko-rekreacijskim i gastronomskim ponudama, zanimljivi izleti brodom na obližnje otoke Prvić, Zlarin i veličanstvene Kornate, šarmantne dalmatinske uličice i prodavaonice stare čak šest stoljeća...