[PRVO KUPANJE U TROGIRU] Birajte između 2 ili 5 noćenja na bazi buffet polupansiona za 2 osobe u depadansama Hotela Jadran***, korištenje vanjskog bazena, po super cijeni!

6 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 1.329 kn
Uštedi još 133 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 133 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Prije kupnje kupona odaberite željenu opciju: 2 ili 5 noćenja na bazi buffet polupansiona za 2 osobe u depadansama Hotela Jadran u Segetu Donjem kraj Trogira! Kupon se može iskoristiti od 10.06. do 01.07.2017. uz prethodnu rezervaciju termina sa hotelom! Dijete do 4 g. bez ležaja = GRATIS / bez doplate!!!

Rana prijava u sobu na dan dolaska od 11:00h (prema raspoloživosti hotela), i kasna odjava iz sobe na dan odlaska do 14:00h (prema raspoloživosti hotela)!

Hotel Jadran*** smješten je u slikovitom mjestu Seget Donji pored UNESCO-m zaštitnoga grada Trogira. Kompleks hotela sastoji se od centralne zgrade, četiri trokatna i jednog dvokatnog objekta.

Hotel raspolaže sa 132 komforne sobe od kojih većina ima pogled na more. Sve su sobe klimatizirane i opremljene kupaonom, telefonom i SAT TV. 

Sadržaji:

Restoran sa balkonom i terasom prekrasnog pogleda na more
Pizzeria - gril restoran sa terasom uz more
Aperitiv bar
Otvoreni bazen
TV salon
Parkiralište za 60 automobila

Split i Salona

Samo pola sata vožnje od Segeta Doljnjeg nalazi se Split. Šetnja gradom otkrit će nam dijelić 1700 godina stare povijesti, prošetat ćemo Dioklecijanovom palačom iz 3. st.. Podrumi, Peristil, Zlatna i Srebrena vrata, Katedrala, Jupiterov hram, samo su dio povijesnih spomenika, kojim obiluje ovaj grad. 

Nakon razgleda Splita vožnja do Solina u posjet starorimskom naselju Salona, te razgledanje njenih ostataka hramova, rimskih kupališta, amfiteatara, crkava te gradskih zidina.

Split je već par godina top turistička destinacija u Dalmaciji. U suradnji sa okolnim gradovima i turističkim zajednicama garantira Vam superzabavni odmor 365 dana u godini! Stoga dok ste u okolici uživajte u zabavnom sadržaju koji smo pripremili za Vas. Ponude pogledajte ovdje.