[IZVORNO HRVATSKO] EKSKLUZIVNA REVOLUCIONARNA INOVACIJA!!! Spinevital potkošulja za njegu kralježnice za 330kn umjesto 600kn! Dostava paketa je moguća za cijelu Hrvatsku!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Potkošulja Vam omogućuje djelovanje Spinevital sustava 24 sata na dan i zato je efikasnija od svih drugih proizvoda slične namjene. Izuzetno je praktična i jednostavna za korištenje i za održavanje... Stoga brzo klik na KUPI i isprobaj i uvjeri se sam ;)))


Potkošulja je dobila ime po sustavu Spinevital koji je ušiven u leđa potkošulje.

Namijenjen je svim ljudima starijim od 20 godina a posebno se preporuča ljudima koji osjećaju povremene ili kontinuirane bolove u vratu, ramenima i leđima.


Spinevital je patentirana metoda za toplinsku i magnetsku stimulaciju kralježnice koja istovremeno povećava temperaturu i cirkulaciju u kralježnici i tako uklanja uzrok bolova. 

Dobitnik je više nagrada na međunarodnim sajmovima inovacija!

Radi se o hrvatskom patentu i hrvatskom proizvodu koji je jedinstven na svjetskom tržištu po tome što istovremeno koristi dvije metode za njegu kralježnice.


Potkošulja omogućuje djelovanje Spinevital sustava 24 sata na dan i zato je efikasnija od svih drugih proizvoda slične namjene. Izuzetno je praktična i jednostavna za korištenje i za održavanje. 

Potkošulja je od kvalitetnog materijala i kvalitetno šivana, proizvodi je Galeb d.d. iz Omiša.


Iskustveno smo se uvjerili da korištenje potkošulje Spinevital učinkovito pomaže kod bolova u leđima, vratu i ramenima, te kod migrena, grčeva u nogama, utrnuća prstiju na rukama i nogama, kod osteoporoze i drugih problema povezanih sa slabijom cirkulacijom.

Više o potkošulji Spinevital, testiranjima koja smo proveli i iskustvima korisnika možeš pročitati na www.spinevital.com