[ZADAR] Ljeto u Villi Plat! Uživajte uz 2, 3 ili 5 buffet polupansiona, u apartmanima s balkonom, piću dobrodošlice, besplatan WIFI i parking...sve za dvoje već od 1799 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između tri opcije noćenja za dvije osobe u 1/2+2 jednosobnom apartmanu s balkonom! Kupon vrijedi od 11.06. do 20.07.17. !

Kupnjom ponude imate i sljedeće pogodnosti - besplatno korištenje grijanog bazena i sadržaja za opuštanje kraj bazena, jednodnevno korištenje Adrenalinskog parka koji se nalazi udaljen 500 m za 90,00 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta) sa rukavicama neovisno o razini na koju idu, jednodnevno korištenje Paintball-a koji se nalazi udaljen 500 m za 200,00 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta) - minimum 4 osobe sa full opremom i 200 kuglica po osobi.


Villa Plat je nova vila u mjestu Kožino, desetak km od Zadra. Nalazi se na izdvojenom i ograđenom privatnom posjedu, površine 2500m², okružena mediteranskim zelenilom na prostranoj i uređenoj okolici pod video nadzorom, uz rezervirani parking za naše goste, kako biste sigurno i udobno uživali u privatnosti. Mir i tišina riječi su koje najbolje opisuju smještaj, gostima se nudi potpuna ekskluzivnost. Pozivamo vas da se opustite i uživate u vašem dragocjenom odmoru u j vili s ekskluzivnim apartmanima različitih veličina i tipova, s prekrasnim pogledom na more, uz bazen površine 90m² obložen plavim mozaik pločicama. 

Mogućnost organizacije izleta na obližnje otoke - Ugljan, Kornati, Telašćica, u suradnji s Archipelagom Zadar.

Mogućnost najma bicikla za 100,00 kn dnevno po osobi (obavezno rezervirati radi raspoloživosti), plaćanje na licu mjesta.