[OSIJEK] Posvetite se sebi i umanjite svakodnevne brige! Pregled psihologinje, inicijalni razgovor od 60 min ili sve to uz dodatni paket od 5 susreta u POLIKLINICI NOVOSELEC već od 249 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite opciju 1 koja uključuje uz pregled psihologinje, inicijalni razgovor u trajanju od 60 min ili opciju 2 uz sve to i dodatnu mogućnost paketa od 5 susreta, sve za 1 osobu! Pregled je u potpunosti bezbolan!!!

PONUDA UKLJUČUJE: 

POLIKLINIKA NOVOSELEC, Osijek - pregled psihologinje, inicijalni razgovor u trajanju od 60 min već od 249 kn!


Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1) pregled psihologinje, inicijalni razgovor u trajanju od 60 min. za 249 kn!

Opcija 2) pregled psihologinje, inicijalni razgovor u trajanju od 60 min. + paket od 5 susreta za 749 kn!


Jeste li znali?

"Psihologija" je sastavnica koja potječe iz grčkog psiha = duh, duša, život, um, dah i logos = govor, riječ, promišljanje, rasuđivanje. Doslovno tako psihologija znači promišljanje ili rasuđivanje o duhu ili duši. Značenje pojma ostaje nepromijenjeno sve do 16. ili 17. stoljeća, kada mu je pridodano novo značenje u smislu "znanost o svijesti".

Psihologija nastoji sustavnim empirijskim istraživanjima steći znanje o uzrocima i načinu ponašanja pojedinca, te o tome na koji način ljudi doživljavaju svijet u kojem žive. 

Povijesno, psihologija je bila disciplina filozofije, iz koje se izdvojila 1879. godine osnivanjem prvog psihologijskog laboratorija kojeg je u Leipzigu osnovao Wilhelm Wundt.