[STUBIČKE TOPLICE] Trostruki wellness doživljaj! Cjelodnevno kupanje na bazenima Hotela Matija Gubec + PAR EXCELLANCE masaža (60 min) + neograničene saune, sve za samo 159kn/osobi!

82 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite i doživite užitak kupanja na bazenima Hotela Matija Gubec! PAR EXELLANCE masaža temelji se na masiranju refleksnih zona stopala i šaka....Kupon je iskoristiv SVAKIM DANOM do 01.07.'17.!

Kupalište Hotela "Matija Gubec" nudi raznovrsne, profesionalne masaže, objedinjene pod imenom "SVIJET MASAŽE". Iz naše ponude, ovisno o željenom intenzitetu, izdvajamo klasičnu, medicinsku ili sportsku masažu. Naša ekipa fizioterapeuta uvijek će Vam rado pomoći odabrati najprikladniju masažu, baziranu na visokokvalitetnim, prirodnim biljnim uljima.

PAR EXCELLANCE MASAŽA

Ova masaža osmišljena je od strane vrhunskog tima naših fizioterapeuta, a temelji se na masiranju refleksnih zona stopala i šaka. 

Refleksologija djeluje na tri načina: opušta, potiče cirkulaciju i promiče energetsku ravnotežu unutar tijela. 

  

Ravnoteža je bitna za zdravo tijelo, um i duh. Kad u tijelu postoje disfunkcije, ono ispada iz ravnoteže. Refleksološki tretman vitalno uravnotežuje svaku žlijezdu, organ, mišić, tkivo i stanicu u organizmu, dovodeći tjelesne sustave u stanje pravilnog rada.

U prvom dijelu masaže tijelo se zagrijava medicinskom masažom koja postepeno prelazi u sportsku, te slijedi masaža refleksnih zona. Izvodi se ugrijanim, aromatiziranim, hladno prešanim uljem badema.

Kupalište Hotela "Matija Gubec" poziva Vas da, vrlo povoljno, uživate u termalnoj vodi najviše kvalitete i masažama pod stručnim vodstvom profesionalnih fizioterapeuta. Doživite toplinu i opuštenost neograničenim korištenjem naših potpuno novih, prelijepih sauna. Obnovite tijelo, vratite optimizam.

Kako biste neopterećeno proveli dan uz bazene, masaže i saune, posegnite za osvježenjima u bistrou bazena, a nudimo vam i kompletan ručak ili večeru (glavno jelo, prilog, salata, kruh) po vrlo popularnoj cijeni od samo 28 kn/osobi.

  

Uronite u našu termalnu bajku, iznenadite se doživljajem kupanja okruženi prirodom i obavijeni maglenim dodirom vode koja liječi.

Stubičke Toplice smjestile su se podno Medvednice, 30-ak kilometara od Zagreba, okružene pitomim zagorskim "bregima". Izvori termalne vode, temperature 46-63 stupnjeva celzijusa na izvoru, omogućili su razvoj liječilišnog i wellness turizma. Ovdašnja termalna voda poznata je po svojim ozdravljujućim svojstvima i dokazano pogoduje liječenju raznih povreda, upala mišića, reumatizma i sličnog.

     

Hotel "Matija Gubec" je hotel dugogodišnje tradicije, smještajnog kapaciteta od 97 soba i ukupno 220 ležajeva. Kupališni dio hotela direktno je povezan sa smještajnim kapacitetima, pa omogućava gostima hotela nesmetan pristup i korištenje. 

Svi sadržaji su otvoreni i rade cijele godine, kako za goste hotela, tako i za vanjske posjetitelje. Sastoje se od jednog unutarnjeg i jednog atraktivnog vanjskog bazena, vrhunski uređenih sauna, masažnih jedinica i bistroa povezanog s hotelskim restoranom. Zanimljivost je mogućnost kupanja u vanjskom bazenu i tijekom najnižih zimskih temperatura, a termalna voda i njezino isparavanje stvaraju topao oblak maglice koja vas obavija i štiti od hladnoće. Dodajmo kako su svi wellness sadržaji odnedavno obnovljeni i novouređeni, što svakako pridonosi ugodnom boravku i opuštanju u ovim prostorima.