Obiteljski odmor u Dalmaciji! 7 noćenja za dvoje u apartmanima Alfijo na samoj plaži u Kleku za samo 1679kn! 1 dijete do 10 god. boravi BESPLATNO! Kupon je iskoristiv u periodu 24.06. do 02.07.17.!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

POSEBNA POGODNOST: Kao gosti “Alfijo” apartmana imate priliku otići u ribolov i dobiti riblju večeru GRATIS (za boravak više od 2 noći)!

Apartman 1 (1 ležaj + 1 pomoćni ležaj)

Apartman je velik 60 kvadrata i nalazi se na 3. katu. Ima jednu sobu s bračnim krevetom i dnevni boravak s kaučom kao dodatni ležaj. Ima kupaonicu, kuhinju, klimu, TV i veliki balkon s pogledom na more.

Apartman 2 (2 ležaja +2 pomoćna ležaja)

Apartman je velik 60 kvadrata i nalazi se na 3. katu. Ima jednu sobu s bračnim krevetom, i u dnevnom boravku imaju dva kauča na razvlačenje kao mogućnost za dodatni krevet. Ima kuhinju, kupaonicu, klimu,TV i veliki balkon s pogledom na more.

Apartman 3 (2 ležaja + 2 pomoćni ležaj)

Apartman je velik 50 kvadrata i nalazi se na prvom katu. Ima jednu sobu sa dva single kreveta, kupatilo, dnevni boravak sa kuhinjom, klima, TV, balkon s pogledom na more. U dnevnom boravku su dva kauča koja mogu poslužit kao dva ležaja.

Apartman 4 ( 2 ležaja + 1 pomoćni ležaj)

Apartman je velik 50 kvadrata i nalazi se na prvom katu kuće, u sredini. Ima jednu sobu sa dva kreveta, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje gdje ima mogućnost spavanja još 2 osobe, kupaonicu, kuhinju, klima, TV, balkon s pogledom na more.

Apartman 5 (2 ležaja + 2 pomoćna ležaja)

Apartman je velik 50 kvadrata i nalazi se na prvom katu. Ima sobu s jednim bračnim i jednim single krevetom, kuhinju, kupaonicu, klimu, TV i veliki balkon s pogledom na more. U apartmanu ima i kauč koji može poslužiti kao dodatni ležaj.

Kuća

Kuća ima prizemlje i 3 kata.U prizemlju je jedan apartman i garaža.Prvi kat je podijeljen na tri apartmana.Na drugom katu živi obitelj Popović,tu se nalazi i veliki kamin gdje gazda svojim gostima priprema roštilj,a uz dogovor gosti mogu i sami roštiljati. Potkrovlje je podjeljeno na 2 apartmana sa velikim terasama.

KLEK je malo turističko, mirno, obiteljsko naselje smješteno na jugu Dalmacije. U Kleku možete pronaći 2 trgovine, ambulantu i poštu u krugu od oko 100 metara i bliže. U blizini apartmana se nalazi nekoliko restorana i kafića, a uz samu kuću je slastičarna. Isto tako uz samu kuću se proteže velika šljunčana plaža sa palmama, gdje postoji mogućnost iznajmljivanja pedalina i suncobrana. 

Kao gosti imate priliku brodom otići na jednodnevni izlet do obližnjih otoka i mjesta, kao npr. do Stona. 

Kao gosti “Alfijo” apartmana imate priliku otići u ribolov i dobiti riblju večeru GRATIS!