[SLOVENIJA] Adrenalinski park Celjska koča za sve velike i male! 1x ulaznica za Adrenalinski park za odrasle ili dijete do 15 godina, 2x vožnja sa bobkartom, 1x gablec uz 1 piće...već od 139kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije: ulaznica za dijete do 15 godina ili ulaznica za odraslu osobu! Kupon je iskoristiv do 30.06.2017.!

U travnju 2014. godine otvoren je Adrenalinski park, ekološki prihvatljiv i usidren među stablima i krošnjama drveća.

S poligonima za sve dobne skupine (predškolska djeca, djeca do 15 godina, odrasli), nudi mogućnost upoznavanja okolice na drukčiji način, sporta i rekreacije u avanturističkom duhu!

Park obuhvaća 35 različitih elemenata. Prikladan je za djecu stariju od 5 godina, odnosno od visine 150 cm s ispruženim rukama, te za odrasle osobe. Iskušat ćete svladavanje prepreka poput brvi, mostova, mreža, stijena za penjanje, U-petlji i sl. Za one koji najviše žude za adrenalinom tu je i „Monkey tree“ od kojeg će vam krv brže procirkulirati.

Park ima tri poligona različitih stupnjeva zahtjevnosti:

Plava staza najmanje zahtjevnosti namijenjena je djeci starijoj od 5 godina, odnosno visine 150 cm s ispruženim rukama. Staza obuhvaća 9 različitih elemenata.

Crvena staza srednje je zahtjevna i prikladna za djecu stariju od 8 godina, odnosno od visine 160 cm s ispruženim rukama, te za odrasle osobe. Staza obuhvaća 11 različitih elemenata.

Crna staza najzahtjevnija je i također je prikladna za djecu stariju od 8 godina, odnosno od visine 160 cm s ispruženim rukama, te za odrasle osobe. Staza obuhvaća 15 različitih elemenata.

Ljetno sanjkalište Bobkart prostire se na padinama skijališta Celjska koča. Staza je duga 800 m i nudi spust za hrabrije, kao i ležernu vožnju, a možete se provozati sami ili sa svojim mališanom. Bobkart pod nazivom „Celjski trkač“ prvo je takvo sanjkalište u Sloveniji. Na stazi možete postići brzinu do 40 km/h, a vožnja traje otprilike 2 minute, ovisno o brzini vožnje.

Pogledajte i našu ponudu za smještaj pa ostanite još neko vrijeme u prelijepom Celju ;)