[OMIŠALJ] Ponuda za obitelj i parove! 2 noćenja s buffet polupansionom u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe ili obiteljskoj sobi za 2 odrasle + 2 djece do 12 godina u Hotelu Delfin 3* već od 876kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se koristi isključivo u terminu 28.5. do 13.6.2017., uz prethodnu rezervaciju i provjeru raspoloživosti! Jedno dijete do 7 godina starosti na krevetu s roditeljima (ima prehranu) – 100% popusta!

Bogata turistička ponuda, lokacija (blizina mosta, zračne luke i grada Rijeke) i blaga mediteranska klima čine Omišalj jednom od privlačnijih turističkih destinacija na Kvarneru.

Sobe i usluga

U hotelu je 48 soba, veliki restoran, lift, bar, terase, besplatan parking za goste hotela i dječje igralište. Sef je dostupan na recepciji hotela. Sobe: 2-, 3-, 4-krevetne sa kupaonicom (WC/tuš), balkon, klima, TV, Internet. Posteljina i ručnici uključeni su u cijenu. Prehrana u obliku švedskog stola.

Omišalj

Gradić smješten 3 km od Krčkog mosta, sa bogatim kulturno-povijesnim naslijeđem koje se proteže još od doba prapovijesti. Hrvati naseljavaju otok Krk u VII.st., a u srednjem vijeku Krkom vladaju Krčki knezovi, od kojih su najslavniji Frankopani, koji su uvelike pridonijeli očuvanju i promoviranju hrvatskog jezika i glagoljice te očuvanju kulturne baštine. Nakon pada Venecije i vladavine Napoleona otokom vlada Austro-Ugarska, koja donosi napredak u školstvu, zdravstvu i ekonomskom razvoju. Potkraj XIX.st.