U mirnom, zapadnom dijelu grada Makarska u sjeni borova nalazi se hotel Bonaca i to samo 70 m od mora. Sa centrom grada povezan je prekrasnom promenadom, po kojoj pješice do rive stignete za 15 minuta!

Hotel Bonaca Makarska

U mirnom, zapadnom dijelu grada Makarska u sjeni borova nalazi se hotel Bonaca i to samo 70 m od mora. Sa centrom grada povezan je prekrasnom promenadom, po kojoj pješice do rive stignete za 15 minuta. Hotelu Bonaca daje jedinstvenost upravo ova pozicija i vrlo atraktivne cijene. Hotel raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, južne i sjeverne orijentacije. U ponudi ima i dvije obiteljske sobe, svaka je za pet osoba.

U prizemlju nalazi se veliki restoran, gdje ćete tijekom Vašeg boravka zaista uživati u hrani. Možete se hraniti na bazi polupansiona ili punog pansiona.Ispred hotela je velika terasa, gdje ćemo Vam tijekom glavne sezone uljepšati ljetne noći živom glazbom. 

Rado ćemo Vam pomoći sa organizacijom izleta i informirati Vas o svim važnim kulturnim, sportskim i društvenim događajima u gradu.