Zaboravite na bore mrštilice ili smijalice! Izbrišite bore u Laser Centru TRINITY u Zagrebu uz Baby Botox® za samo 899 kn! Trajanje botoxa: 6 mjeseci!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Umanjite ili uklonite bore ovim super tretmanom u Zagrebu, uz čak 40% popusta!

Botox® se upotrebljava kako bi se na najmanju moguću mjeru smanjila vidljivost bora zabrinutosti, bora mrštenja među očima, sitnih bora s vanjske strane očiju i bora smijeha. 

To je najpopularniji oblik liječenja dubokih bora koji pomaže da se poboljša mladenački izgled i elastičnost kože.

Sa starenjem se kolagen u koži postupno troši i pojavljuju se bore kad se smiješite, smijete ili mrštite, izazivajući fine potkožne mišiće na kontrakcije. Botox® se ubrizgava u te mišiće i djeluje tako da omekšava upravo te sitne mišiće lica, a rezultat je glatka koža bez bora. Zahvat djeluje samo na tretirano područje, pa netretirani mišići kontrahiraju kao i obično. Tako se zadržava normalan izraz lica, ali bez bora. 

Vaš će Vam doktor objasniti koja je opcija najbolja za ono što trebate i što možete očekivati od svog izgleda nakon postupka ubrizgavanja Botoxa®. Utvrdit će gdje treba ubrizgati injekciju pregledavajući područje koje treba tretirati i procjenjujući Vašu kožu.

Tijekom života mišiće obrva pomičemo stotinama tisuća puta. Kao rezultat toga, živci iz navike uzrokuju kontrakciju mišića. To dovodi do pojave trajnih bora na čelu i okolo njega, što čovjekov izgled ne čini samo starijim, nego i mrzovoljnim i umornim. Kada se Botox® ubrizga u te mišiće, blokiraju se živčani signali, mišići se opuštaju i bore izravnavaju. Botox® se pažljivo i precizno aplicira u vrlo malim količinama u lice pacijenta te blokira rad pojedinih mišića koji sudjeluju u mimici lica. Time se umanjuju i uklanjaju bore na licu, koje nastaju snažnim djelovanjem tih mišića.

Može se početi primjenjivati kod pojave prvih znakova starenja tj. nakon 30 god. Tada se ostvaruje preventivni učinak tako što uz sprečavanje produbljenja već postojećih bora prevenira nastanak novih bora. Botox® odnosno botulinum toksin nije filer, botoks je toksin bakterije koji onemogućuje rad mišića ili grupe mišića na određeno vrijeme što čini da bore nastale uslijed mimike nestanu, a koža mirnog lica se, ukoliko je dovoljno mlada i nije došlo do potpunog uništenja kolagena na dnu bora, može regenerirati.