[4-DNEVNI IZLET] Uživanje u Dugoj Uvali uz autobusni prijevoz, 3 polupansiona, turnir u beli, organizirana zabava za djecu, razgledi prema programu, sve za 1 osobu već od 1359 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za odrasle turnir u beli, za djecu organizirana zabava, sve pod okriljem čarobne Istre, u mirnoj atmosferi vrhunca proljeća!Prije nego pritisnete KUPI odaberite željeni termin: 15.06.2017. - 18.06. 2017 ili 22.6.2017. – 25.6.2017.

PROGRAM PUTA

1. DAN
Polazak s Autobusnog kolodvora Zagreb u 700 sati (peron 502 – 506). Vožnja turističkim autobusom kroz Gorski Kotar, uz Rijeku, kroz tunel UČKU, do FAŽANE. Slobodno vrijeme. 
Polazak broda na NP BRIJUNI. Razgled uz stručno vodstvo. 
NP Brijuni proglašeni su nacionalnim parkom 1983. godine. Obuhvaćaju Veli Brijun, Mali Brijun i Vangu, više manjih otočića te grebene Kabulu, Črniku, i Stine. Obilazak Velog brijuna u pratnji lokalnog vodiča (vlakićem i pješice). Brijuni danas bivaju predstavljeni kao dijelići Raja zaštićeni morskim valovima, a koje su tako razbacali sami anđeli.
Povratak u Fažanu. Nastavak vožnje do DUGE UVALE. Smještaj u hotelu Duga Uvala***, večera. Za odrasle turnir u beli, za djecu organizirana zabava.


2. DAN
Doručak. Organizirani odlazak na RT KAMENJAK te uživanje u slikovitim uvalama i kristalno čistom moru, koji odaju dojam mirnoće i ispunjavaju mirom svakog posjetitelja. Povratak u naselje. Predlažemo kupanje u hotelskom bazenu, a bit će organizirana i zabava za djecu te, za odrasle, nastavak turnira u beli. Večera, zabava uz glazbu.  



3. DAN
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne programe. 
Predlažemo kupanje u hotelskom bazenu, a bit će organizirana
 i zabava za djecu te, za odrasle, nastavak turnira u beli. 
Večera, zabava uz glazbu. te proglašenje pobjednika turnira, 
uz prigodne nagrade. 

4. DAN
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne programe. 
Povratak u Zagreb u večernjim satima.