TOSKANA - odmor u Bosco Lazzeroni apartmanima! Izaberite između 3, 5 ili 7 noćenja u apartmanima uz bocu vina i jednu buffet večeru te korištenje bazena, sve za 1 osobu i popuste do 52%!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite Bosco Lazzeroni, romantično utočište pokraj srednjovjekovnog sela Montaione! Kupon vrijedi za 1 osobu u periodu do 03.11.17. (osim 08.07.-26.08.17.)! Minimum 2 osobe moraju kupiti i spojiti kupone da mogu biti u apartmanu!

Bosco Lazzeroni 

Nekadašnja srednjovjekovna stražarnica te dom seljaka i utočište od razbojnika - Bosco Lazzeroni očuvala je svoju jedinstvenost i danas. Šarmantna u roza fasada u ugodnom je kontrastu s prekrasnim zelenim parkom koji ga okružuje.

Pretvorena je u 5 komforno i udobno uređenih apartmana, uključujući i jedan posebno velikim i zauzima cijelo potkrovlje.

Smještena na mirnom mjestu, oko 5 kilometara udaljenom od Montaione, Bosco Lazzeroni dio je Azienda Agricola Il Sapito kompleksa. Okružen je hrastovom šumom, kestenima, mediteranskim raslinjem, vinogradima, maslinicima, ribolovnim barma, a tu je i restoran Il Brigantea te druga seoska kuća Il Sapito.

Veliki sjenoviti park s borovom šumom i starim hrastovima, vodi na bazen za odrasle i djecu, teniski teren i dječje igralište.

Nudimo različite vrste smještaja za obitelji, parove, grupe prijatelja i ljubitelje dobre hrane i vina, prirode i umjetnosti, glazbe i tišine.

Izvrsna lokacija, između Firenze, Siene i Pise, čini Bosco Lazzeroni idealnom bazom za izlete po cijeloj Toskani.