[SLOVENIJA] LJETO na Rogli! Odmorite 3 dana na bazi 2 polupansiona u Pansionu Smogavc uz najam bicikla, štapova za nordijsko hodanje, 1x sauna, fitness...sve za 2 osobe po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite opuštene ljetne dane na Rogli u pansionu Smogavc uz puno dodatnih pogodnosti i popust do 30 % popusta u Termama Zreče (kupanje i sauna); 10 % popusta na određene tretmane u wellness i spa Idila term Zreče!

U restoranu Smogavc poslužuju se ukusni specijaliteti kao što su juha od gljiva, valjane knedle sa svježim sirom te druga lokalna i sezonska jela. 

Dostupna su i vegetarijanska jela, a uz svako jelo možete odabrati odgovarajuće vino iz raznolike ponude. Pansion ima 2 prostrane terase i ugodnu gostionicu. U podrumu se možete okušati u pikadu, stolnom nogometu i drugim zabavnim igrama.  

Također na raspolaganju Vam je i mali wellness centar, gdje možete uživati u sauni! Rogla je planina, naselje i ljetovalište u mjestu Zreče, na Pohorju (slovenski: Zreško Pohorje), u sjeveroistočnoj Sloveniji. Turizam u Zreču prvi se put pojavio prije Drugog svjetskog rata. 

Ideja je bila da se turizam razvije na Rogli zajedno s ostalim turističkim središtima na Pohorju te da se ponudi kompletan paket - skijanje, toplice i agroturizam.