[ZADAR] Salon za masažu Studio Jelly i Crno Jaje nude Vam super ponudu za opuštanje! Aromamasaža cijelog tijela (60 min), Klasična masaža (60 min) ili Parcijalna masaža (45 min) već od 59kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se i riješite stresa, napetosti i bolova uz masaže Salona za masažu Studio Jelly iz Zadra! Prije kupnje kupona odaberite između 3 opcije: Aromamasaže (cijelog tijela), Klasične masaže (cijelog tijela - sportska, medicinska, terapeutska-opuštajuća) ili Parcijalne masaže (leđe, noge..)! Kupon vrijedi do 07.07.2017.!

Ponuda uključuje: Salon za masažu Studio Jelly, Zadar - 3 masaže


Prije kupnje kupona odaberite između 3 opcije:

Opcija 1: Aromamasaža (cijelog tijela) 60 min 

Opcija 2: Klasična masaža (cijelog tijela - sportska, medicinska, terapeutska-opuštajuća) 60 min 

Opcija 3: Parcijalne masaže (leđa, noge...) 45 min 

ODMAH po primitku kupona potrebna tel. najava ili min.3 dana ranije na br.tel. 092/3500 165, uz KOD i ID kupona po primitku.


Masaža


Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.


Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!

"Masaža je odlično preventivno liječenje, važno za održavanje zdravlja i kondicije. U današnje vrijeme, ljudi svih starosnih dobi se svi više okreću prirodnim terapijama kao načinu da se osjećaju dobro kao sredstvu koje će im omogućiti zdrav, sretan i harmoničan život, lišen prisustva bolesti gljivične"


Masaža je drevno isceliteljsko umijeće koje ima izvanredno koristan učinak na SVE tjelesne sisteme, od kojih ćemo Vama naglasiti u daljem tekstu o masaži. Nervni sistem je podložan dubokom utjecaju primjene masaže. Efekti masaže mogu da budu umirujući i sedativni, pružajući olakšanje kod nervne razdražljivosti. Poremećaji kao što su nesanica, napetost, glavobolje i ostala stanja izazvana stresom, reagiraju na iscjeliteljsku moć dodira kojim se mir i harmonija vraćaju u uznemireni um. Alternativno, efekti masaže na nerve mogu biti i stimulativni, dovodeći do povećanja aktivnosti mišića, krvnih sudova sam žlijezda. Njena vrijednost polukružno slučajevima letargije sam zamora je neprocjenjiva.


Masažom djelujemo na tjelesno opuštanje i rasterećenje, pa ponekad i 15 minuta masaže može imati odličan učinak. Osima poboljšanja cirkulacije, opuštanja mišića, smanjenja boli, masažom djelujemo i na izmjenu tekućine, poboljšanje probave, a također na nervni sustav i rješavanje stresa Koji Je u današnje vrijeme sve prisutniji u našem životu. Slobodno možemo reci da masažom poboljšavamo zdravlje, ali vršimo i njegu tijela. 


VRSTE MASAŽA


KLASIČNA MASAŽA

Masaža cijelog tijela izuzev lica. Isprobajte predivan osjećaj analitičke masaže na vašoj koži. Masaža hrani, regenerira, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu.


RELAX MASAŽA

Djeluje na psihu i čula putem nasih mirisnih ulja kao aromaterapija.


PARCIJALNA MASAŽA

Obuhvaća određeni Dio tijelakao što su RUKE, NOGE, vrat i ramena ili leđa sa lumbalnim, torakalnim i sakralnim dijelom.


SPORTSKA MASAŽA

Duboka, energična masaža kojom se postiže rasterećenje mišićne napetosti i opuštanje ligamenata.

Sportska masaža izvrstan je izbor za sve one koji se bave fizičkim aktivnostima i sportom. Ubrzava oporavak organizma nakon treninga ali i poboljšava cirkulaciju,  i održava mišiće zdravima, gipkima i manje podložnim ozljedama.


AROMA MASAŽA

Aromamasaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja koji su poznati po tome što opuštaju i djeluju pozitivno na organizam.


Sportska masaža

Klasična masaža u trajanju od 60 min

Primjenjuje se kod tegoba u leđima, donjeg dijela leđa, kralježnica, mišići (područje između i ispod lopatica)

Masaža se koristi ako imate problem sa glavoboljom, depresijom, stresom, anksioznošću

Sigurno je djelotvorna kod kontraktura (ograničene pokretljivosti zgloba)

Učinkovita je kod mišićnih atrofija, tendinitisa (upale tetiva), distorzija, mišićnih istegnuća ili iščašenja zglobova

Pomaže kod problema s cirkulacijom, grčevima, edemima zglobova, “teških nogu” te ublažava sve vrsta reumatskih tegoba

Opušta anksiozne i nervozne osobe sklone stresu

Pomaže pojedincu da lakše prihvati vlastito tijelo i izgradi samopouzdanje

Pomaže pri smanjenju naslaga masnoća

Blagotvorna je kod problema s disanjem.