Lipanj na Makarskoj rivijeri! 4 ili 8 dana uz 3 ili 7 noćenja na bazi polupansiona, pićem dobrodošlice, kavom i kolačom za 2 osobe u Hotelu - pansionu Mol u Drveniku već od 1650kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u nezaboravnom odmoru u dvoje u Donjoj vali u Drveniku uz prekrasan pogled na more i obližnje otoke! 1. dijete do 12 god. ima GRATIS uslugu smještaja, 2 djece do 12 god. (1 dijete ima GRATIS uslugu, za 2. dijete se plaća 50% )!

Smješten u Donjoj vali, mjesto Drvenik, na samoj prirodnoj, šljunkovitoj plaži, pansion Mol svojim gostima pruža prekrasan pogled na more i obližnje otoke. Kao jedan od rijetkih objekata na Jadranskoj obali, mogu se pohvaliti činjenicom da je gostima u samo 10-ak koraka iz njihovih soba dostupna plaža.

U ponudi pansiona nalazi se restoran otvorenog tipa na čijoj terasi u jutarnjim satima i prvim kavama uživate u mirisu mora i borova, kriku galebova, a u večernjim satima uz ponudu iz našeg obilnog jelovnika mediteranske kuhinje u čarobnom zalasku sunca.

Sve su sobe elegantno uređene i opremljene kupaonicama sa fenom, klima uređajima, Sat-TV, Dvd-om i mogućnošću usluge interneta. Savršena lokacija pansiona Mol, domaća mediteranska kuhinja, komforne i moderno uređene sobe, ugodna atmosfera i ljubazno osoblje samo su dio naše ponude zbog koje bi vrijedilo nas posjetiti.

Simpatična soba, potpuno opremljena. Zadovoljava sve potrebe standardne spavaće sobe. Odličan izbor za svakoga koji svoj odmor voli provoditi na plaži, u moru i uživanju u prirodi.

SADRŽAJI:

Površina 25 m2

Pogled na brdo

LCD SAT TV

Besplatan WIFI pristup internetu

Broj kreveta: 2-4

Klima

Tuš

Sušilo za kosu


Drvenik je turističko naselje na Makarskoj rivijeri. Smješten između strmih grebena planine Biokovo i morske obale uz prekrasne plaže. Naselje je podjeljeno na dva dijela, smješteno u dvije uvale pod nazivom Donja Vala i Gornja Vala. Uz bogatu gastronomsku ponudu dalmatinskih konoba te prekrasne plaže u hladu borova Drvenik sve više privlači brojne turiste da svoj odmor provedu upravo ovdje.

Svakako preporučamo i šetnjicu do "starog sela" ispod Biokova ( mjesta u kojem su do konca drugog svjetskog rata zapravo i živjeli stanovnici Drvenika ) odakle se pruža predivan pogled na Hvar, Vis, Pelješac...a uz posjet Kostanić kuli i grebu sa stihovima Andrije Kačića Miočića, probajte domaće crno vino ispod stare murve...