Lipanjsko WELLNESS uživanje na PAGU u Hotelu Luna 4*! 4 dana uz 3 noćenja, bogati buffet doručak i večera, piće dobrodošlice, korištenje bazena, sauna i parnih kupelji...za dvoje po super cijeni!

41 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Korisnici ove ponude ostvaruju neograničeno korištenje prostranog unutarnjeg i vanjskog bazena, neograničeno korištenje tri saune (finska, bio i turska) i dvije parne kupelji (parna i revitalizirajuća), te fitness dvorane, besplatan parking uz hotel i besplatan WIFI unutar hotela!

LUNA Hotel je izgrađen 2008. godine a prostire se na čak 10 tisuća četvornih metara unutrašnjeg prostora i 15 tisuća četvornih metara vanjskog prostora. Hotel svojim gostima nudi luksuzno opremljenih 96 soba sa pogledom na more i na park. Gosti hotela imaju na raspolaganju vanjski hotelski parking i garažu.



Hotel ima prekrasnu plažu s kapacitetom od 250 gostiju, dva bazena (vanjski i unutarnji), četiri saune (bio, turska, finska i blatna kupelj), wellness, dva bara (cocktail i lobby bar) i dva restorana (pansionski & A’ la carte). 

Na površini od 1.200 m2, Insula Salus Wellness & Spa nudi sve što Vam je potrebno da obnovite snagu i povratite energiju. Svi najčišći i najrjeđi proizvodi i usluge uključeni su u ponudu Insula Salus centra. Insula Salus Vas uvodi u očaravajući i zavodljiv svijet zdravlja, bilo da se odlučite na opuštajuću masažu ili cjelovit personalizirani beauty tretman.