PodržimoNaše

AKCIJA!!! Paket mršavljenja od pet tretmana vibropower i pet "špek" tretmana za samo 399 kuna u Salonu Goga u Zagrebu! Tretman oblikovanja tijela i efikasnog uklanjanja viška masnoće!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kako se izboriti sa viškom masnih naslaga predstavlja jednu od najčešćih ženskih dilema. Međutim, ponekad čak i pored puno uloženog truda, masne naslage i centimetri viška u obujmu ne mogu se lako ukloniti, a dijete rijetko daju rezultate baš na mjestima na kojima bismo mi željeli!

"Špek" tretman uključuje masažu jako učinkovitom kremom za uklanjanje masnih naslaga nakon čega slijedi zamatanje u foliju i infra sauna u trajanju od 45 minuta.

Vibro Power uspješno djeluje na poboljšavanje cirkulacije, probave, celulit, struk, trbuh, bedra i ramena.

U ovih 9 godina rada možemo se pohvaliti izvrsnim rezultatima na svim poljima našeg rada,  a najzapaženije i najveće rezultate imamo s našim programom mršavljenja s kojim su klijentice iznimno zadovoljne.
Osim vrlo ugodne i pozitivne atmosfere u salonu možemo se  pohvaliti da je mnogo klijentica skinulo bez ikakvih problema i gladovanja od 10 do 20 kg, 2 do 3 konfekcijska broja u obujmu. Najveći do sada postigunuti rezultat je skinutih 35 kg!!!! 

Svakoj klijentici se pristupa individualno, zavisno koliko kilograma i obujma klijentica želi skinuti. Efekt je trajni, nema jo-jo efekta kao kod mnogih dijeta.