Guštanje u Termama! Kupanje i klopa! Nezaboravno cjelodnevno kupanje u bazenskom kompleksu Zdravilišče Radenci u Sloveniji i bečki odrezak s prilogom za 1 osobu i za samo 67 kuna!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Omiljena rekreacija svih generacija! Zaplivajte, zabavite se i družite! Za samo 67 kuna provedite dan daleko od ulegnutog kauča i dosadnog televizijskog programa! Kupon vrijedi do 30.06.2017.!

Svijet termalnih izvora
Bazenski kompleks u Lječilištu Radenci ima unutarnji bazen za plivanje s običnom vodom, unutarnji i vanjski termalni bazen s termo mineralnom vodom, unutarnji bazen s toplim izvorima do 37 ℃, bazenčiće za djecu s običnom, grijanom i termalnom vodom 33 - 34 ℃, bazen za knajpanje s hladnom vodom i mnoge druge vodene atrakcije. 

Blagotvorni učinak radenske mineralne vode
Wellness ponuda Hotela Izvir zasniva se na blagotvornim učincima radenske mineralne vode. U Centru opuštanja Corrium hotelskim gostima su na raspolaganju masaže, mineralne kupelji, inhalacije i kure pijenja, saune i njege tijela, a u Beauty centru su na raspolaganju tretmani ljepote. Gosti Hotela Izvor mogu koristiti i Ayurveda center gdje je u ugodnom ambijentu moguće isprobati opuštajuće ili revitalizirajuće ayurvedske masaže.

Zdravstvo

Osnova je lječilišnog turizma u Radencima radenska mineralna voda koja blagotvorno djeluje na bolesti srca i krvnih žila, oboljenja bubrega i mokraćnih putova, reumatskih bolesti smetnji sustava za kretanje te bolesti metabolizma.