[PAG] Wellness opuštanje u Hotelu Luna 4*! 3 dana uz 2 noćenja, bogati buffet doručak i večera, piće dobrodošlice, korištenje bazena, sauna i parnih kupelji...za dvoje po super cijeni!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci Crnog Jaja ostvaruju i pravo na neograničeno korištenje bazena, sauna, parnih kupelji i fitness dvorane, te popust od 20% na hotelski wellness i SPA centar! Jedno dijete do navršenih 7 godina na pomoćnom ležaju GRATIS! Kupon vrijedi isključivo za termin do 14.06.17.!

LUNA Hotel je izgrađen 2008. godine a prostire se na čak 10 tisuća četvornih metara unutrašnjeg prostora i 15 tisuća četvornih metara vanjskog prostora. Hotel svojim gostima nudi luksuzno opremljenih 96 soba sa pogledom na more i na park. Gosti hotela imaju na raspolaganju vanjski hotelski parking i garažu.Hotel ima prekrasnu plažu s kapacitetom od 250 gostiju, dva bazena (vanjski i unutarnji), četiri saune (bio, turska, finska i blatna kupelj), wellness, dva bara (cocktail i lobby bar) i dva restorana (pansionski & A’ la carte). 

Na površini od 1.200 m2, Insula Salus Wellness & Spa nudi sve što Vam je potrebno da obnovite snagu i povratite energiju. Svi najčišći i najrjeđi proizvodi i usluge uključeni su u ponudu Insula Salus centra. Insula Salus Vas uvodi u očaravajući i zavodljiv svijet zdravlja, bilo da se odlučite na opuštajuću masažu ili cjelovit personalizirani beauty tretman.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 091 223 1241 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije isključivo na e-mail: sales@luna-hotel.hr, uz KOD i ID kupona.