[SLOVENIJA] Wellness doživljaj u Termama Ptuj! 1 polupansion, kupanje u bazenima Vespasianus, 2x dnevno ulaz u bazene i saune u Termalnom parku, sve za 2 osobe i za 775 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Razveselite svoju bolju polovicu odmorom u Termama Ptuj!!! Terme Ptuj nalaze se svega 90-ak km sjeverno od Zagreba! Cijene vrijede za boravak između nedjelje i petka!

Uživanje u stilu Rimljana!

Grand Hotel Primus**** je dobio ime po slavnom rimskom vojskovođi Marku Antoniju Primusu koji je ime najstarijega slovenskog grada Ptuja prvi pronio svijetom. Grad Ptuj poznat je po termalnim izvorima, bogatom kulturnom i povijesnom naslijeđu te zabavnom noćnom životu.

Dodir bogate rimske povijesti grada može se osjetiti na svakom koraku – gosti hotela mogu se opustiti u wellness centru rimskog stila ili uživajući u kulinarskim specijalitetima čiji recepti sežu u daleku prošlost.

Drugom tipu onih koji znaju uživati namijenjeno je Golf igralište Ptuj. Rimski štih prožima i kongresne usluge. Uz hotel se nalazi veliki termalni vodeni park s olimpijskim bazenom za male i velike uživatelje.