[TERME PTUJ] Turistički doživljaj koji se ne propušta! Spavanje u Glamping Vinskoj bačvi, korištenje bazena i sauna Termalnog parka, 2 noćenja s Polupansionom za 2 osobe, i samo 1069 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Spojite se s prirodom i uživajte u privatnosti smještaja u Glamping Vinskoj bačvi, a preko dana koristite ponudu bazena i sauna Termalnog parka i bogati buffet doručak i večeru u restoranu Zila!

Terme Ptuj u Vinskom selu nude posebno iskustvo boravka u velikim vinskim bačvama koje pružaju gotovo svu udobnost hotelske sobe na otvorenom. U skladu s bogatom vinskom tradicijom ptujskog vinarstva 9 je bačvi prerađeno s namjenom da se ponudi izvorni turistički doživljaj.


Ponuda uključuje za 2 osobe:

2 noćenja u Glamping Vinskoj bačvi;
2 x bogat buffet doručak i večera u restoranu Zila;
ulaz u bazene i saune Termalnog parka (2 x dnevno);
na dan dolaska kupanje od 11 h i cjelodnevno na dan odlaska; 
1 x 4 h u rimskom svijetu bazena Vespasianus u Grand hotelu Primus****s; 
1 x uživanje u dvoje u božanskoj vinskoj kupelji u wellnessu Grand hotela Primus u trajanju 60 minuta (kupelj uključuje pjenušac 0,375 l i voće); 
korištenje ručnika.

U osam bačvi moguće je spavati, a u devetoj će uskoro biti uređena sauna. Pod autohtonom vinovom lozom Vinskoga sela organiziraju se i događaji povezani s lokalnim vinogradarskim i rimskim tradicijama. Bačve su pogodne i za teambuilding.



Odmaralište je idealno za rekreativne i sportske aktivnosti, te savršeno mjesto za organizaciju teambuildinga!

Odmarališta Sava Hotels & Resortsa ponudu rekreacijskih i sportskih aktivnosti povezuju s prirodnim danostima odmarališta. Ponuda aktivnog odmora zato je raznolika i u dodiru s lokalnim specifičnostima. Trčanje više nije samo tračanje nego i razgledanje okolnih vinograda. Biciklizam nije samo okretanje pedala nego i razgledanje prirodnih i kulturnih znamenitosti. A plivač ne uživa samo u plivanju nego i u blagotvornim učincima jedinstvenih voda Sava Hotels & Resortsa.


Prije kupnje kupona molimo obavezno provjeriti raspoloživost smještajnih jedinica i termina sa odjelom rezervacija. Također bitna stvar - smještaj moguć samo za 2 odrasle osobe!

Rekreativne i sportske aktivnosti

Ptujsko jezero

Ptujsko jezero omogućuje: skijanje na vodi, daskanje, jedrenje, vožnju kanuima, kajacima, pedalinama, ribolov... Oko jezera vodi šetnica sve do Terma Ptuj.

Spust kanuima po rijeci Dravi ili Ptujskom jezeru


U vožnji po Dravi kanuom otvaraju se pogledi na prelijepu prirodu. Za vrijeme spusta moguće je promatrati mnogobrojne zaštićene biljke i riječne ptice, a najživlje je prevladavanje brzaka s kanuima.

Biciklistički izleti po okolici

Okolica Terma Ptuj pruža bezbroj mogućnosti za biciklističke izlete! Od zahtjevnijih uspona po obližnjim brežuljcima, gdje si biciklisti mogu priuštiti odmor i okrjepu u nekoj od mnogobrojnih vinskih klijeti i seoskih turizama. Vožnja bicikla moguća je samostalno ili organizirano.

Gađanje glinenih golubova

Gađanje glinenih golubova adrenalinski je i zabavni doživljaj, a streljana u Pragerskom jedna od najljepših na svijetu (i domaćih, nacionalnih i međunarodnih natjecanja).

Karting

U vožnji kartinga posjetitelji mogu iskušati svoje vozačke sposobnosti. Karting je sigurno najbrža zabava u selu!

Pohorje Mariborsko

Pohorje od Terma Ptuj je udaljeno samo 20 minuta vožnje autocestom. Ljeti Pohorje posjećuju planinari, brdski biciklisti, padobranci, ljubitelji konja i adrenalinski sportaši.