PodržimoNaše

[SPLIT] Novo na tržištu!!! Lasersko 3D izbjeljivanje zubi sa svih strana u Splitu za samo 219 kn! U Laser centru TRINITY izbjelite zube sigurno, bezbolno i sa svih strana!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U Laser centru TRINITY izbjelit će Vaše zube gelom koji ne šteti Vašim zubima i ne iritira desni. Cijeli proces je siguran i bezbolan a rezultati ostaju vidljivi jako dugo! Nabacite najljepši mogući osmijeh!!! Kupon možete iskoristiti do 31.07.'17.!

Mrlje na zubima lako se stvaraju - konzumiranjem kave, gaziranih pića, vina, alkohola, cigareta i ljekova, tako da kada dođemo u određene godine, rijetko tko od nas ima sasvim bijele i blistave zube. Nijedna pasta niti poliranje ne može ih sasvim izbijeliti, naročito ne trajnije. Ipak, ne morate se miriti sa požutjelim zubima, još uvijek im možete vratiti bjelinu suvremenom tehnikom svjetlosnog izbjeljivanja  - u Laser centru TRINITY izbjelit će vaše zube gelom koji ne šteti vašim zubima i ne iritira desni. 

Cijeli proces je siguran i bezbolan a rezultati ostaju vidljivi jako dugo!

Laserska, odnosno svjetlosna metoda izbjeljivanja gelom, za razliku od drugih metoda, izbjeljuje zube trenutačno, nema nikakve posljedice, ne uzrokuje nikakva ostećenja na caklini zuba i pruža najbolje moguće rezultate koji traju dugo. Ovom metodom se podjednako izbjeljuju zubi obje vilice i sa obje strane – prednje i stražnje! Laser djeluje u kombinaciji sa specijalno patentiranim gelom. Ovisno od ozbiljnosti mrlja, izbjeljivanje laserom će izbjeliti i najtamnije površine.

Kupon vrijedi za tretman izbjeljivanja zubi koji traje 1h.

Koristi se specijalno patentirani gel, koji ne šteti Vašim zubima i ne iritira desni. Najsuvremenija Brite Smile lampa, daje hladnu, plavu, usmjerenu svjetlost i izbijelit će Vaše zube apsolutno bezbolno i bez štetnog UV zračenja. Ova metoda je u svijetu sve popularnija jer je apsolutno sigurna za zubnu caklinu! Svjetlost ubrzava proces izbjeljivanja, tako da za samo jedan sat postižete vrhunske rezultate!!!

Nabacite najljepši mogući osmijeh!