LJETO U NEUMU! Savršen hotel na samoj obali, Hotel Sunce 3* vas poziva na morsko uživanje na jadranskoj obali uz 2 ili 5 polupansiona za 2 osobe po super povoljnoj cijeni, već od 1489 kuna!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte pravo zadovoljstvo odmora i užitka jedinstvene lokacije na kojoj se smjestio Hotel Sunce! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 10.06.17. do 09.09.17. (sukladno raspoloživosti i opciji koju odaberete).

Hotel Sunce je jedna od najmodernijih hotelskih građevina u Bosni i Hercegovini. Nalazi se na samoj obali, u središtu grada.

Hotel raspolaže sa 400 kreveta u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama i apartmanima te suvremenim ugostiteljskim sadržajima (konoba "Dionis", taverna "Luna", restoran, pivnica, slastičarna, caffe-bar, pizzeria). Sve sobe su suvremeno opremljene sa SAT-TV, sušilom za kosu, telefonskom linijom i Wi-Fi internet priključkom. Svi hotelski prostori su klimatizirani.

Gostima stoji na raspolaganju: suvremeno opremljena recepcija sa aperitiv barom, prodavaonica suvenira, modni butici, stolni tenis, boćaliste, dječiji kutak, biljar te ostale pogodnosti potrebne za odmor i rekreaciju. Hotelskim gostima na raspolaganju stoje 4 suvremene kongresne dvorane kapaciteta od 30 do 300 mjesta. Hotel ima vlastiti parking sa 200 parking mjesta te garažu sa 50 mjesta.

Neum se nalazi na području turističke regije južnog Jadrana , te je jedini izlaz Bosne i Hercegovine na Jadransko more.

Odlikuje se dugim i toplim ljetima i kratkom i blagom zimom, te ide u red primorskih mjesta s najvećim brojem sunčanih dana.

Turističke destinacije: Dubrovnik (65 km) - biser srednjovjekovne arhitekture i trenutno jedna od najelitnijih turističkih destinacija na svijetu, Ston (30 km) srednjovjekovni gradić sa jednim od najdužih obrambenih zidina na svijetu, Korčula (70 km) - rodno mjesto Marka Pola, Međugorje (50 km) - svjetski poznato marijansko svetište, Mostar (70 km), Hutovo Blato (40 km) i sl.

Također organiziramo i jednodnevne izlete u seoska domaćinstva u neumskom zaleđu kao i fotosafari i obilazak ušća rijeke Neretve u Jadransko more.