Predivna plaži Srebrna na Otoku Visu!!! Najam apartmana Janković na Visu za 3 ili 7 noćenja za 2 osobe uz do čak 54% popusta! Kupon vrijedi od 10.06. do 09.07.2017.!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite 4 ili 8 dana u apartmanima Janković udaljenim samo par minuta od najljepše plaže na Visu - Srebrne do čak 54% popusta!


WWF je Vis proglasio jednom od deset posljednjih rajskih oaza Mediterana, a Guardian ga je proglasio jednim od deset najzanimljivijih otoka svijeta!

Vrijeme je na otoku Visu u ovom periodu prekrasno za odmor, tijela i uma, bilo mladog para, prijatelja ili cijele obitelji.


Relaksaciju će svakako svi pronaći u ovom čarobnom i još uvijek prirodno netaknutom mjestu bilo uz večernju šetnju uz more, obližnji maslinik ili pripremanjem slasne večere na vanjskom kominu ispod neba prepunog zvijezda.


U blizini otoka Visa nalazi se i otok Biševo te poznata i nezaobilazna Modra špilja, dragulj jadranske obale. Oko podneva za mirnog mora sunčeve zrake prodiru kroz podvodni otvor u Modru špilju, reflektiraju se od bijelog dna i osvjetljavaju špilju modrom, a predmete u vodi srebrnastom bojom.