Ponosno pokažite noge u suknjici! Revolucionarni proizvodi za uklanjanje celulita - Anti Cellulite mousse, krema za podizanje stražnjice, krema protiv celulita ili ručni masažer, već od 89kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dolazi nam lijepo vrijeme! Pripremite se za suknjice uz cool proizvode za ponosno izbacivanje nogu :) Izaberite između čak 4 revolucionarna proizvoda već od 89 kuna!

Anti Cellulite mousse za 89 kn!


Sada i vi možete smanjiti celulit i obujam bedara za samo 30 dana. U tome će vam pomoći iso-slim complex – anticelulitna formula koja se sastoji od izoflavona soje, ekstrakta alge Spiruline Platensis, kofeina i karnitina. Ovaj kompleks djeluje tako što smanjuje celulit, smanjuje obujam bedara i učvršćuje kožu. Iso-slim complex sastoji se od 4 tvari koje imaju znatan utjecaj na kožu i djeluju na 3 razine. Oni utječu na proizvodnju kolagena, cirkulaciju krvi i razgradnju masnih naslaga. 


Osjetite učinke iso-slim complex-a uz revolucionarnu Anti-Cellulite Mousse pjenu! Anti-Cellulite Mousse pjena će vam pomoći da se riješite celulita i masnih naslaga, zategnete kožu i oblikujete tijelo. Ova pjena prodire duboko u slojeve kože i učinkovito uklanja celulit i masne naslage. Narančina kora će postati prošlost nakon samo nekoliko tjedana uporabe. 



Body 10 Push Up Buttocks  - Prirodno rješenje za podizanje i učvršćivanje guze uz fantastičnih 86% popusta!


Plati samo 89 kn umjesto 640 kn za Body 10 Push Up Buttocks - specijalni tretman za podizanje, zatezanje i oblikovanje tvoje stražnjice!


Godine i gravitacija čine svoje. Kao i grudi, i guza vremenom gubi svoj oblik, opušta se i spada. Ako i tebe muči mala i opuštena guza ili višak masnih naslaga na guzi, ne brini! Konačno je dostupno prirodno rješenje. 


Napokon možeš zategnuti, podići i oblikovati guzu zahvaljujući Body 10 Push Up Buttocks kremi.



Dokazano učinkovita kombinacija prirodnih sastojaka deluje tako što stvara nevidljivu mrežu, s ciljem zatezanja i podizanja tvoje stražnjice. 


Druge metode podizanja i oblikovanja guze su uglavnom bolne i rizične. Kirurške operacije, ubrizgavanje injekcija i implantati mogu biti jako opasni, posebno ako ih ne radi stručno i obučeno lice. Čak i ako su uspješne, uvijek postoji mogućnost da tvoje tijelo negativno reagira. A tu su i ožiljci koji ostaju nakon operacije, te gomila potrošenih novaca. 


Ne riskiraj i ne bacaj novac uzalud! Iskoristi fantastičan popust od 86% i naruči odmah Body 10 Push Up Buttocks kremu.


Body 10 Push Up Buttocks - tvoj prirodni put do savršene brazilske guze!



Body 10 Anticelulitis - Krema protiv celulita za 89 kn!


Sjajne vijesti za sve žene koje se žele riješiti celulita! Napokon je dostupna potpuno prirodna metoda za uklanjanje celulita – bez skupih anticelulitnih tretmana. Riječ je o Body 10 Anticelulitas kremi koja sadrži isključivo prirodne sastojke, dokazano djelotvorne pri smanjenju celulita. A pri tome nemaju štetne efekte niti izazivaju iritacije ni kod najosjetljivijih tipova kože. Vidno manje celulita – nakon samo nekoliko tjedana! Body 10 Anticelulitis krema nudi brz i efikasan tretman za uklanjanje celulita i narančine kore. 



Aktivni sastojci kreme pospešuju razgradnju masnoće u vezivnim tkivima. Također, sastojci djeluju i na strukturu kože tako što je učvršćuju, njeguju i poboljšavaju tonus. Rezultat je zategnuto tijelo bez celulita i narančine kore, te njegovana i glatka koža. Višestruka dobit! Zaboravite na neefikasne i skupe anticelulitne tretmane! Body 10 Anticelulitis je vaše rješenje za brzo i prirodno uklanjanje celulita!


Ručni masažer protiv celulita za 139 kn!


Problemi koje izaziva celulit su oduvijek brinuli svaku ženu, ali sada napokon možete odahnuti! Prenosivi ručni masažer je dokazano uspješan u smanjenju celulita i do 56% u samo 3 mjeseca! Svakodnevnom uporabom Portable Masseur Anti-Cellulite masažera, možete zaista oblikovati svoju figuru bez traćenja vremena u teretanama! Ovo je potpuno prirodna metoda za smanjenje celulita bez napora! Osim što eliminira celulit, dobra masaža doprinosi i našem fizičkom i psihičkom zdravlju.  



Evo nekoliko blagodati koje anti-celulit masaža može donijeti vašem tijelu: 
• Čini kožu glađom; 
• Smanjuje i eliminira celulit; 
• Pomaže kod oteklih vena i umornih nogu; 
• Pojačava krvnu cirkulaciju; 
• Povećava detoksikaciju tijela; 
• Odvaja naslage masti od tkiva kože i time olakšava njihovo odstranjivanje iz tijela; • Definira mišiće da bi se spriječilo naknadno nagomilavanje masti; 
• Smanjuje stres! 
• Daje vam čvršći izgled! 
• Daje vitkiji izgled!



Nakon primitka kupona potrebno je osobne podatke, broj telefona, adresu za dostavu, kod i ID kupona proslijediti na donje linkove:

Opcija 1 - Anti Cellulite mousse:
https://dds.ugodnakupovina.com/HR003/1008/anticellulitemousse/

Opcija 2 - Body 10 Push Up Buttocks krema za podizanje stražnjice:
https://dds.ugodnakupovina.com/HR003/1013/body10pushupbuttock/

Opcija 3 - Body 10 Anticelulitis:
https://dds.ugodnakupovina.com/HR003/1009/body10anticelulitis/

Opcija 4 - Ručni masažer protiv celulita:
https://dds.ugodnakupovina.com/HR003/1010/portablemasseuranticellulite/