HRVATSKO ZAGORJE - kraljevski menu u Restoranu Dvorac Gjalski! Uživajte uz 2 zagorska menija na izbor u pravom dvorcu preuređenom u autohtonom barkonom stilu... sve za 2 osobe i samo 199 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Predstavljamo Vam ponudu Hotela Restorana Dvorca Gjalski, smještenog u samom srcu Hrvatskog zagorja, točnije u Zabočkim Gredicama. U mirnom, pitomom i opuštajućem okruženju zagorskih brega uživajte u našoj gastro i ugostiteljskoj ponudi.

Hotel Restoran Dvorca Gjalski Predstavljamo Vam ponudu Hotela Restorana Dvorca Gjalski, smještenog u samom srcu Hrvatskog zagorja, točnije u Zabočkim Gredicama. U mirnom, pitomom i opuštajućem okruženju zagorskih brega uživajte u našoj gastro i ugostiteljskoj ponudi. Dvorac Gjalski je iz temelja renoviran s interijerom uređenim u baroknom stilu, te je nakon mnogo godina nanovo zasjao punim sjajem. 

Hrvatsko Zagorje

Hrvatsko Zagorje bogato je povijesnom ostavštinom, te ima čak 54 Dvoraca i Kurija razbacanih po bregima Zagorja, a svjedoče o vremenu između 13. i 20. stoljeća. Hotel Dvorac Gjalski jedini je dvorac u Hrvatskom Zagorju koji nudi gastronomsku ponudu i hotelski smještaj. Dvorac Gjalski bio poznat kao prava zagorska plemenitaška kurija, mjesto na kojem je rođen i umro Ksaver Šandor Gjalski. Danas je to prekrasno zdanje u kojem se spretno isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ono domaće, lokalno. Dvorac Gjalski je iz temelja renoviran, s interijerom uređenim u baroknom stilu, te je nakon mnogo godina nanovo zasjao punim sjajem.