[KORČULA] Uživajte u hotelu Korkyra 4* od 15.06.-07.07.2017. uz 3 ili 5 polupansiona, soba s pogledom na more ili vrt, neograničeni wellness, piće dobrodošlice... za 2 osobe po super cijeni!!!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon za paket aranžman vrijedi od 15.06.-07.07.2017.! Svi kupci kupona mogu neograničeno koristiti Wellness centar! Mogućnost plaćanja na do 6 rata Amex ili Diners!


Hotel Korkyra
 4* nalazi se u samome centru Vele Luke, u mirnom predjelu nedaleko od gradske luke. Već je mnogo godina najznačajniji hotel u gradu, a povezuje stil života i individualnu brigu o gostu.


Unutrašnjost hotela potpuno je preuređena, a također je u cijelosti obnovljena i njegova upečatljiva fasada. U hotelu se nalazi 58 dizajnerskih soba, wellness centar, restoran za 120 ljudi u zatvorenom dijelu i 140 mjesta na terasi, bar i bazen u unutrašnjem dvorištu.


Wellness centar hotela Korkyra nudi sve za regeneraciju tijela i vraća mu polet. Pronađite ponovo unutarnju ravnotežu, kako biste se mogli usredotočiti na svoje osobne ciljeve. Za samo nekoliko dana ili tjedana obnovite svoju energiju.


Hotelski bazen, pravi dragulj u zelenoj oazi atrija, poziva Vas na opušteni boravak i uživanje, naravno uz pokoji zalogajčić i osvježavajući napitak. Ljeti je također i kulisa za razna događanja i priredbe.Ležaljke i ručnici uz hotelski bazen su Vam na raspolaganju u svakom trenutku.