[BIOGRAD NA MORU] Odmor u Dalmaciji! 2 ili 7 noćenja u periodu 17.06.-01.07.17. za 2 osobe na bazi polupansiona u sobama ili studio apartmanima u Biogradu na Moru već od 715kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Guštajte u prekrasnoj i sunčanoj Dalmaciji ;) 2 ili 7 polupansiona za dvije osobe u sobama ili studio apartmanima već od 715kn!

Smještaj je organiziran u slijedećim objektima - KLIKNITE na naziv objekta i otkrijte više;

Apartmani Robert


Panison Čančar

Hostel Sanja

Marinka 

Pansion Vista 

Apartmani Neda


Biograd na Moru, grad i luka u sjevernoj Dalmaciji, nalazi se 28 km južno od Zadra, prema popisu iz 2011. godine ima 5.569 stanovnika. Nalazi se na glavnoj magistralnoj cesti Zadar - Split (M2, E65). Osim po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu, Biograd je također poznat po lijepim plažama, slikovitim uvalama i raznim smještajnim pogodnostima. U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje.

Prosječna temperatura zraka u siječnju je 7 °C a u srpnju 24.5 °C.

U neposrednoj blizini nalaze se tri Nacionalna parka: Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka, kao i Parkovi prirode Telaščica i Vransko jezero, najveće jezero u Hrvatskoj, bogato slatkovodnom ribom.

Turistički razvoj Biograda počeo je između dva svjetska rata. Prvi gosti, Česi, počeli su dolaziti u Biograd tijekom 1920-tih. Prvi hotel sagrađen je 1935. na mjestu današnjeg hotela Ilirija.