UGRABITE ljetovanje u špici sezone u SVETOM FILIPU I JAKOVU od 15.07. - 19.08.'17!!! 7 noćenja s polupansionom za dvoje uz smještaj u sobama ili studio apartmanima za samo 3675 kn!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Miris mora, borovih iglica i prženje na suncu! Vrijeme je ugrabite ljetovanje u špici sezone u Svetom Filipu i Jakovu i za samo 3675 kuna uživajte kroz 7 noćenja s polupansionom za dvoje!

Smještaj u sobama i studio apartmanima ovisno o raspoloživosti:


Gordana (Sv. Filip i Jakov) http://sani-tours.com/hrv/ponuda/252


Nina (Sv. Filip i Jakov) http://sani-tours.com/hrv/ponuda/253


Sveti Filip i Jakov

Na obali Pašmanskog kanala, okružen povijesnim gradom Zadrom i kraljevskim gradom Biogradom, smjestilo se slikovito mjesto Sv. Filip i Jakov.

Sv. Filip i Jakov je poznat po nekadašnjim ljetnikovcima i perivojima zadarskih plemića od kojih je i danas poznat onaj obitelji Borelli. Zahvaljujući obitelji Borelli turizam u Sv. Filipu i Jakovu ima povijesne korijene budući da dva parka i ljetnikovci gdje je obitelj ugošćavala prijatelje i poznanike, uglednike onog doba, predstavljaju preteču današnjim vikendicama i turističkim objektima.

Danas je Sv. Filip i Jakov spoj veličanstvene dalmatinske prirode; okrenut moru koje mu daje svoju mističnost i ljepotu a u zaleđu ga čuvaju prostranstva bogate zemlje. Spoj je to kulturne baštine i modernog načina života – mjesto ljubaznih žitelja.

Vrijedno je istaknuti sljedeće spomenike arhitekture:

- Park Borelli kao spomenik parkovne arhitekture u jezgri naselja

- Ostaci Benediktinskog dvora na Rogovu, pregrađenog na tri razine

- Kuća Borelli sa Arboretumom koji je zaštićena prirodna baština