[DRAMALJ] Spojite dan za produženi vikend na moru! 4 dana/3 noćenja na bazi buffet polupansiona u paviljonima Hotela Riviera 2* u Dramlju kraj Crikvenice od 14.6.-17.6.2017. za 2 osobe!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Riviera nalazi se u Dramlju, odmah kraj Crikvenice i smješten je na samoj obali! Kupon se može iskoristiti isključivo od 14.6.-17.6.2017.!

Hotel se nalazi se na mirnome mjestu, izdvojenom od gužve i dalje od prometnih ulica što ga čini idealnim za odmor obitelji s djecom ili gostiju željnih mira.

Navečer gosti mogu uživati u prekrasnom zalasku sunca i pogledu na svjetla koja se pale u gradićima na otoku Krku ili se prošetati šetnicom koja uza samo more vodi sve do Crikvenice. 

Plaže u podnožju hotela su nadohvat ruke i prilagođene su svakome, možete birati između betonske, stjenovite ili pak šljunčane plaže.  

U blizini hotela je i stara primorska kućica u kojoj se organiziraju različite "fešte". U blizini su i sportska igrališta te Adrenalinski park. 

Ova destinacija poznata je po bogatoj ponudi izleta, tako svoj boravak možete uljepšati jednim od izleta. Najčešće su to izleti na Krk, vožnje brodicama do Krka i degustiranje kvalitetnih lokalnih domaćih proizvoda. Blizu su i Plitvička jezera, te je moguće posjetiti i Sjeverni Velebit, Risnjak, špilju Biserujku na Krku, Rab.